25 rezultatų ieškant "Trint"

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..

Recepto vertinimas: 0

Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu

Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, druskos. Gaminimas: Baklažanus iškepti ir sutrinti. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniais, 2 šaukštais sviesto. Viską sumaišyti, pasū..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 morkos, 2 bulvės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė grietinės, druskos. Gaminimas: Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta salierų sriuba

Pertrinta salierų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 salieras, 1 morka, 1 svogūnas, 1 – 2 tryniai, 2 šaukštai miltų, 3 l mėsos sultinio, 1 šaukštas riebalų, 3 – 4 šaukštai grietinės, druskos. Gaminimas: Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta griežčių sriuba

Pertrinta griežčių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 griežtis, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinėlės, 1 l vandens, cukraus, druskos. Gaminimas: Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustyt�..

Recepto vertinimas: 3

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta aguročių sriuba

Pertrinta aguročių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g aguročių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrint..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g kopūstų. 1 – 2 morkos, 1 svogūnas, 1 poras, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Daržoves supjaustyti ir vi..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų sriuba

Pertrinta šparagų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g šparagų, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 3 – 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį.  Gaminimas: Nuskust..

Recepto vertinimas: 0

Trintų baklažanų apkepas su sūriu

Trintų baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g tarkuoto sūrio, 5 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: Baklažanus iškepti, nulupti ir sutrinti. Sudėti sūrį, 2 kiaušinius ir 2 šaukštus sviesto. Viską sumaišyti, p..

Recepto vertinimas: 0

Trinta porų ir petražolių sriuba

Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..

Recepto vertinimas: 0

Trinta kalafiorų sriuba

Trinta kalafiorų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: svogunas,česnakas, imbieras-pusė šaknelio, šaldytų kalafiorų pakelis, ( arba galvutė šviežio), 3-4 bulvės,grietinės Gaminimas: Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imb..

Recepto vertinimas: 4

Trintos braškės

Trintos braškės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus Gaminimas: Plaktuvu (blenderiu) suplaku 50g šaldytų atlaidintų braškių su 10g cukraus pudros. Šaldytuve uždarame inde jas galima laikyti 96 val.  Vincentas Sakas  ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI IR ŠALTALANKIAI, TRINTI SU CUKRUMI

OBUOLIAI IR ŠALTALANKIAI, TRINTI SU CUKRUMI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. obuolių tyrės, po 250g. trintų šaltalankių ir cukraus. Gaminimas: Saldžiarūgščius obuolius nuplauti, perpjauti pusiau, užpilti vandeniu (stiklinė - 1 kg. vaisių) ir 8-15min. pavirti. Karštus pertrinti p..

Recepto vertinimas: 1

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Pertrinta šparagų šaltsriubėIngridientai:500 g šparagų 40 g sviesto 2 šaukštai balto vyno 250 ml grietinėlės 80 g jogurto 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškai 3/4 šaukštelio druskosGaminimas&..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..

Recepto vertinimas: 0

Pertrintų avokadų sriuba

Pertrintų avokadų sriubaIngridientai:30 g sviesto 40 g miltų 750 ml mėsos sultinio 1 avokadas 125 ml šampano 100 g plakta grietinėlės 20 g šviežių krapų druskos pipirųGaminimasPrikaistuvyje ištirpinkite sviestą, sudėkite miltus ir kaitinkite, kol susidarys vientisa m..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Pertrinta paprikų sriubaIngridientai:3 – 4 paprikos 1 l mėsos sultinio 4 svogūnai 200 g raugintų kopūstų 50 g aliejaus 100 g balto vyno 125 g grietinėlės druskos pipirųGaminimasPaprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriubaIngridientai:400 g morkų 2 bulvės 1 saliero šaknis 2 – 3 svogūnai 40 g sviesto 100 g grietinėlės 20 g šviežių krapų pipirų druskosGaminimasNuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkit..

Recepto vertinimas: 5

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliaisIngridientai:3—4 bulvės, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 200 g duonos, 100 g grietinės, 1 trynys, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol sumink�..

Recepto vertinimas: 0

Trintų kukulaičių sriuba

Trintų kukulaičių sriubaIngridientai:1 stiklinė miltų, 1 kiaušinis, 1l. pieno, 1/2l. vandens, druskos.Gaminimas Kiaušinis išplakamas, įpilami 1—2 šaukštai vandens, įberiama truputis druskos, supilama į miltus ir užminkoma kieta tešla. Paskui ji stambiai sutarkuojama, dedama..

Recepto vertinimas: 0

Trinta prancūziška sriuba

Trinta prancūziška sriubaIngridientai:200 g vištienos, 10 g petražolių, 10 g morkų, 10 g svogūnų, 10 g miltų, 15 g sviesto, 60 g grietinėlės, 0,5 kiaušinio trynio, 10 g špinatų, 20 g pomidorų, 20 g šparaginių pupelių, druskos.Gaminimas Vištieną kartu su svogūnais iš..

Recepto vertinimas: 0

Trinta morkų sriuba

Trinta morkų sriubaIngridientai:0,5kg. morkų, 1l. vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 laurų lapas, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų muskatų, 250ml. grietinėlės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Morkas nuplauname, nuskutame, supjaustome griežinėliais ir 10min. verdame v..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: Trint