Pertrinta salierų sriuba


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 salieras,
1 morka,
1 svogūnas,
1 – 2 tryniai,
2 šaukštai miltų,
3 l mėsos sultinio,
1 šaukštas riebalų,
3 – 4 šaukštai grietinės,
druskos.
Gaminimas:
Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ir pertirinti per sietelį. Miltus pakepinti riebaluose ir atskiesti trupučiu sultinio. Viską sumaišyti ir supilti į sriubą. Sriubą užbalinti su druska išplaktu tryniu su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!