Trinta prancūziška sriuba

Ingridientai:
200 g vištienos,
10 g petražolių,
10 g morkų,
10 g svogūnų,
10 g miltų,
15 g sviesto,
60 g grietinėlės,
0,5 kiaušinio trynio,
10 g špinatų,
20 g pomidorų,
20 g šparaginių pupelių,
druskos.
Gaminimas
Vištieną kartu su svogūnais išvirti, sumalti ir pertrinti. Mėsą užpilti baltuoju Bešamel padažu, sultiniu ir pasūdyti. Sudėti pjaustytus špinatus, pomidorų skilteles be plėvelės, išvirtas šparagines pupeles ir viską užvirti. Nuėmus nuo ugnies paskaninti sviestu. Atskirai patiekti skrebučius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!