Pertrinta morkų sriuba
Ingridientai:400 g morkų
2 bulvės
1 saliero šaknis
2 – 3 svogūnai
40 g sviesto
100 g grietinėlės
20 g šviežių krapų
pipirų
druskos
Gaminimas
Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroškinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas šaknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkite 12 minučių, po to viską pertrinkite maišikliu.Ant viršaus atsargiai užpilkite grietinėlę ir paragaukite, ar užtenka prieskonių. Prieš pat patiekdami, įmaišykite smulkintų krapų, sriubą papuoškite tirpdyto sviesto lašeliais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!