Pertrintų avokadų sriuba

Ingridientai:
30 g sviesto
40 g miltų
750 ml mėsos sultinio
1 avokadas
125 ml šampano
100 g plakta grietinėlės
20 g šviežių krapų
druskos
pipirų
Gaminimas

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą, sudėkite miltus ir kaitinkite, kol susidarys vientisa masė. Nuolat maišydami pilkite sultinį, kad nesusidarytų gumuliukų. Sultinį užvirinkite ir virkite 3 minutes. Avokadą perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliuką ir išgremžkite minkštimą. Minkštimą pertrinkite ir sudėkite į sriubą. Sriubą toliau kaitinkite, neleisdami jai užvirti. Įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite į sriubą šampano ir tuoj pat patiekite, papuošę plakta grietinėle ir smulkintais krapais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!