Pertrinta aguročių sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g aguročių,
1 morka,
1 svogūnas,
1 petražolės šaknis,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai sviesto,
2 tryniai,
2 l mėsos sultinio,
druskos.
Gaminimas:
Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti,
pertrinti pro sietelį ir sudėti atgal į sultinį. Svogūną, morką,
petražolę supjaustyti ir ištroškinti svieste. Po to pertrinti per
sietelį ir tyrę sudėti į sriubą. Į sriubą įdėti miltus, pakepintus
iki rausvumo ir praskiestus sultiniu. Viską sudėjus sumaišyti,
pasūdyti ir užvirinti. Užvirus sudėti išmaišytus trynius. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!