20 rezultatų ieškant "PERSIKU NEKTARINU UOGIENE"
Persikų pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 “Malsena” mišinys biskvitui 1 indelis konservuotų persikų 1 500g indelis plombyrinių arba vanilinių ledų Gaminimas: “Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai 2.150 g cukraus 3.50 g vanilinio cukraus 4.2 šaukštai krakmolo 5.1 šaukštelis kepimo miltelių 6.2 šaukštai miltų 7.1 indelis (850ml) marinuotų persikų 8.8 šaukšteliai želatinos 9.1 kg naturalaus jogurto 10.1 citr..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 2.3 kiaušiniai 3.1 šaukštelis sodos 4.1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 5.1 indelis grietinėlės 6.2 šaukštai cukraus 7.1/2 šaukštelio citrinų rūgšties..
Recepto vertinimas:
Kepsneliai su konservuotais persikais
Kepsneliai su konservuotais persikais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g kiaulienos kumpio, 2.pipirų, druskos, 3.aliejaus, 4.skardinė konservuotų persikų, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukšteliai garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais ir 3 minutes pakepinti ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Rojaus sodas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikes: pagrindui: 200 g.grietines; 2 kiausiniai; 1st.cukraus; 5 saukstai miltu; 1 a.s.sodos; 2 saukstai kakavos. Viska sumaisyti ir kepti apie 25 min. kremui: 900 g.jogurto (persiku); 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 3 kiaušiniai 1 šaukštelis sodos 1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 1 indelis grietinėlės 2 šaukštai cukraus 1/2 šaukštelio cit..
Recepto vertinimas:
Užkepti persikaiIngridientai:1 indelis konservuotų persikų, 200 g grietinėlės, 2-3 kiaušinių tryniai, 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 2 šaukštai brendžio, 50 g susmulkintų migdolų, migdolų patiekalui papuošti. Gaminimas Į kepimo formą sudedame persikų puseles ir..
Recepto vertinimas:
Biskvitas jogurteIngridientai:persikų jogurto ( galima ir kitokį), konservuotų persikų, 3 šaukštus brinkintos ( o paskui ištirpintos ) želatinos, miško uogų želė. biskvitui: 6 trynius išsukame su 2 šaukštais krakmolo, stikline cukraus ir stikline miltų. Sudedame plaktus..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su grietinėle
Šokoladinis pyragas su grietinėleIngridientai:200 g sviesto arba margarino, 5 kiaušinių tryniai, 200 g cukraus, 200 g miltų, 2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių, 100 g maltų riešutų, šaukštelis cinamono, 125 ml pieno, 150 g juodojo šokolado. Papuošti: 200 g šviežios grietinėl..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su persikaisIngridientai:1,2 kg kumpio, 800 g konservuotų persikų su sirupu, 2 šaukštai cukraus sirupo, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis tamsiojo sojų padažo, 330 ml sidro, 2 raudonieji svogūnai, 3 laurų lapeliai.Gaminimas Virtuvinia..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Sex on the beach" Ingridientai: 50 mililitrų degtinės, 25 mililitrai persikų likerio, 150 mililitrų apelsinų sulčių, šiek tiek grenadinų, vyšnia, ledukai Gaminimas Į kokteilių plaktuvą įdėkite tris gabalėlius ledo, įpilkite 50 mililitrų degtinės, 25 mililitrus p..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių ir persikų šašlykai (Ramunės)
Kepenėlių ir persikų šašlykai (Ramunės)Ingridientai:500 g vištienos kepenėlių, 3 obuoliai, 6 persikai, aliejaus, druskos.Gaminimas Kepenėles išvalykite, obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklalizdžius, persikus perpjaukite pusiau ir išimkite kaulelius. Ant iešm�..
Recepto vertinimas:
Persikai "pusnyse"Ingridientai:700 g konservuotų persikų; 20 g sviesto; 2 kiašinių baltymai; 100 g cukraus pudros; 50 g skaldytų migdolų; 50 g apelsinų likerio.Gaminimas Gerai nuvarvintus persikus sudėkite į negilų kepimo indą. Sviestą ištirpinkite ant mažos ugnies ir užpilkite ant p..
Recepto vertinimas:
Tortas „Tiramisu“ su kiviais
Tortas „Tiramisu“ su kiviais Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 valg. š. vyšnių arba kitokio mėgstamo likerio. Įdarui: 4-5 valg. š. abrikosų arba persikų uogienės; 6-8 kivi..
Recepto vertinimas:
Persikų ir jogurto tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 175 g cukraus; 175 g miltų. Įdarui: 1 kg gerai prinokusių persikų (gali būti konservuoti); 10 arb. š. želatinos; 2 kiaušiniai; 150 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; 1 citrinos sultys; 450 g jogurto; ..
Recepto vertinimas:
Ledo bokštasIngridientai:I sluoksniui:1 pakelis persikų želė.II sluoksniui:1 pakelis persikų želė,200 g grietinėlės,1 pakelis vanilinio cukraus,0,5 stiklinės konservuotų kriaušių sirupo.III sluoksniui:300 g grietinėlės,5 konservuotų kriaušių puselės.0,5 stiklinės konservuotu kria..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragaičiai su varškės kremu
Plikyti pyragaičiai su varškės kremuIngridientai:(4 vnt.)Tešlai:50 g sviesto, 0,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai.Kremui:200 g varškės,3 šaukštai persikų uogienės,150 g plaktos grietinėlės,3 šaukštai cukraus, 8 g želatinos.Konservuotų persikų, kivio, kondite..
Recepto vertinimas:
Salotos „Pienių pieva"Ingridientai:75 g juodojo šokolado, 2 šaukštai grietinėlės, 6 puselės konservuotų persikų, 50 g graikinių riešutų, 1 dėžutė konservuoto tuno aliejuje.Gaminimas•50 g šokolado ištirpiname su grietinėle ir ataušiname. Supilame į lėkštę.•Tun..
Recepto vertinimas: