Plikyti pyragaičiai su varškės kremu

Ingridientai:
(4 vnt.)

Tešlai:
50 g sviesto,
0,5 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės miltų,
2 kiaušiniai.

Kremui:
200 g varškės,
3 šaukštai persikų uogienės,
150 g plaktos grietinėlės,
3 šaukštai cukraus,
8 g želatinos.

Konservuotų persikų, kivio, konditerinių karoliukų, šokolado papuošimui.

Gaminimas
•Paruošiame plikytą tešlą. Sviestą užverdame su vandeniu, supilame miltus, labai gerai išmaišome. Į kiek atvėsusią tešlą po vieną Įmaišome kiaušinius.
•Iš tešlos ant sviestu pateptos skardos konditeriniu maišeliu suformuojame spirales. Iškepame orkaitėje, būtinai 220° C temperatūroje!
•Varškę pertriname ar permalame mėsmale. Įdedame uogienės, plaktos grietinėlės, cukraus, supilame išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, gerai išmaišome ir supylę į formeles, paliekame sustingti.
•Ant atvėsusio plikyto pyragaičio dedame varškės kremo bokštelį, papuošiame persiku, kiviu, tarkuotu šokoladu ir konditeriniais karoliukais. (priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!