Kumpis, keptas su persikais

Ingridientai:
1,2 kg kumpio,
800 g konservuotų persikų su sirupu,
2 šaukštai cukraus sirupo,
šaukštelis grūdėtųjų garstyčių,
2 šaukštai cukraus,
šaukštelis tamsiojo sojų padažo,
330 ml sidro,
2 raudonieji svogūnai,
3 laurų lapeliai.
Gaminimas
Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius.

Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minučių, kartkartėmis užpildami padažo. Likus 20 minučių iki kumpio kepimo pabaigos, sudedame likusius persikus su sirupu, užpilame pusę kiekio sidro, įdedame supjaustytų svogūnų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!