Salotos „Pienių pieva"

Ingridientai:
75 g juodojo šokolado,
2 šaukštai grietinėlės,
6 puselės konservuotų persikų,
50 g graikinių riešutų,
1 dėžutė konservuoto tuno aliejuje.
Gaminimas
•50 g šokolado ištirpiname su grietinėle ir ataušiname. Supilame į lėkštę.
•Tuną sumaišome su graikiniais riešutais (truputį paliekame papuošimui). Tris persiko puseles supjaus¬tome kvadratėliais, kitas - vėduoklėmis. 25 g šokolado susmulkiname nedideliais gabalėliais.
•Tuną su riešutais, persikais ir šokolado gabalėliais dedame į lėkštės vidurį, aplink sudedame persikų vėduokles ir likusius riešutus.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!