Žuvis, troškinta su grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių,
2.1 svogūnas,
3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų,
5.2 šaukštai margarino arba sviesto,
6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos,
petražolių lapelių arba svogūnų laiškų,
7.2 šaukštai grietinės,
8.2 pomidorai arba pomidorų tyrės.
Gaminimas:
Žuvies filė supjaustyti gabalais, kilkes ir strimeles nuvalyti, nuplauti, grybus ir svogūną sukapoti. Produktus sudėti sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti žuvų, o tarp jų — svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų. Kiekvieną sluoksnį pasūdyti. Jei grybai švieži, skyscio pilti nereikia, jei sūdyti — įpilti sultinio arba vandens. Pabarstyti žalumynais, įdėti grietinės ir uždengus troškinti 20 minučių. Patiekti su virtomis bulvėmis arba biria koše. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!