Grybų padažas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Svogūnų padažo,
0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų,
1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro,
1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių,
2 šaukštai grietinės.
Gaminimas:
Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogūnų padažą.
Tinka vartoti su: Patiekti prie veršienos, triušienos valgių, bei valgių iš faršo
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!