Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/64
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, 1 - 2 pomidorai, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo, druskos, cukraus, pipirų, 1 kietai virtas kiaušinis, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai IIIngridientai:0,7 kg. minkštos jautienos, druska, 50 g. lašinukų arba rūkytos mėsos su lašinukais, 2 svogūnai, šaukštas miltų, 50 g. riebalų, prieskoninių daržovių (petražolių, salierų ir morkų), 0,5 l. sultinio, grietinės, pomidorų padažo.Gaminimas Mėsą..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriubaIngridientai:400 g morkų 2 bulvės 1 saliero šaknis 2 – 3 svogūnai 40 g sviesto 100 g grietinėlės 20 g šviežių krapų pipirų druskosGaminimasNuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkit..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:8—10 bulvių, 200 g lašinukų, 2 svogūnai, 0,5 arb. š. mairūno arba maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruo..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmisIngridientai:4-6 porcijos: 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių, 500 g. lakštinių, 6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais, 1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:8—10 bulvių, 200 g lašinukų, 2 svogūnai, 0,5 arb. š. mairūno arba maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruo..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmisIngridientai:4-6 porcijos: 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių, 500 g. lakštinių, 6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais, 1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Bulvės studentiškaiIngridientai: 1 kg bulvių 1 galva svogūno druskos pipirų aliejaus kepimui Gaminimas: Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laik..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 poras, 1 šaukštas margarino, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 morka, gabalas griežčio, truputis šviežių kopūstų, 4 bulvės, 1 l sultinio arba vandens, 1 obuolys arba pomidoras, druskos, krapų a..
Recepto vertinimas:
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis sojos kubelių, 1 kubelis sultinio, 1 pakelis šaldytų šparaginių pupelių (gali būti ir šviežios), 1 indelis grietinės, 1 šaukštas sviesto, prieskonių. Gaminimas: Soją pavirti sultinyje, ir pal..
Recepto vertinimas:
Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..
Recepto vertinimas:
Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..
Recepto vertinimas:
Bulvės studentiškaiIngridientai: 1 kg bulvių 1 galva svogūno druskos pipirų aliejaus kepimui Gaminimas: Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laik..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su žalumynais
Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..
Recepto vertinimas:
Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jaunų dilgėlių; bulvių; svogūno; sviesto; druskos, pipirų; sultinio. Gaminimas: Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti smulkiai pjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės suminkštės. Dilgelės nuplaut..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažuIngridientai:Blynukams:1 kg virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 3-5 šaukštai miltų, druskos, aliejaus kepimui.Padažui:0,5 l sūdytų voveraičių, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 3-4 ša..
Recepto vertinimas:
DIETINĖ DILGELIŲ SRIUBAIngridientai:-GaminimasBulvių košę praskiesti karštu pienu, pridėti avižinių dribsnių nuoviro, dilgėlių miltelių, druskos, užvirinti. Sriubą paduoti į stalą su džiūvėsiais...
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažuIngridientai:Blynukams:1 kg virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 3-5 šaukštai miltų, druskos, aliejaus kepimui.Padažui:0,5 l sūdytų voveraičių, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 3-4 ša..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su kruopomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 1 svogūnas, 1 šaukštas margarino, 1 l sultinio, 2 šaukštai miežinių kruopų, 2 bulvės, 1 pomidoras, druskos, kmynų, petražolės. Gaminimas: Paruoštus grybus ir svogūnus supjaustyti gabaliukais ir patroš..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas: