Bulvės, bulvių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/13

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

Vištienos maltinukaiIngridientai:600g vištienos, 100g sudžiūvusios bandelės, stiklinė pieno, kiaušinis, šaukštas sviesto, 100g pievagrybių, maltų džiūvėsėlių, taukų, pipirų, druskos.Gaminimas Vištieną 2 kartus permalti, bandelę išmirkyti piene. Iš maltos mėsos, bandelės, ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažuIngridientai:(4 porcijos)400 g vištienos filė (tinka ir krūtinėlė),1 konservuotas mango indelis,įvairūs prieskoniai (aštri paprika, druska, prieskoniai skirti paukštienai, karis),1 svogū..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blyneliai

Virtų bulvių blyneliaiIngridientai:3—4 virtos bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštelis krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, p..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių blyneliai

Virtų bulvių blyneliaiIngridientai:3—4 virtos bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštelis krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, p..

Recepto vertinimas: 4

Topinambų salotos su svogūnų laiškais

Topinambų salotos su svogūnų laiškaisIngridientai:2 didelės žieminės bulvės, 2 morkos, 1 obuolys, svogūnų laiškų arba poro gabaliukas, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, aliejaus, maltų pipirų, druskos, petražolių lapelių.Gaminimas Žiemines bulves gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..

Recepto vertinimas: 4

Kepta marinuota veršiena

Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su mėsa

Bulvių plokštainis su mėsaIngridientai:10—12 bulvių, 300 g kiaulienos, stiklinė pieno, 2 šaukštai manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, suberiamos manų..

Recepto vertinimas: 0

ČANACHAI II

ČANACHAI IIIngridientai:2 morkos,2 bulvės,300 g jautienos,2 šaukštai grietinės,1 šaukštas kečupo,jautienos sultinio,druskos, pipirų,jautienos prieskonių.GaminimasBulves, jautieną ir morką supjaustome kubeliais, dedame į čanachines..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su mėsa

Bulvių plokštainis su mėsaIngridientai:10—12 bulvių, 300 g kiaulienos, stiklinė pieno, 2 šaukštai manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, suberiamos manų..

Recepto vertinimas: 0

"Musaka"

"Musaka"Ingridientai:1 kg maltos mėsos, 1 kg bulvių, svogūnas, 400 g pomidorų, 3 kiaušiniai, 150 g riebalų, 2 šaukštai maltos paprikos, šaukštas miltų, stiklinė pieno, petražolių, druskos.Gaminimas Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai"...

Recepto vertinimas: 0

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..

Recepto vertinimas: 4

BALTŲJŲ PUPELIŲ SRIUBA

BALTŲJŲ PUPELIŲ SRIUBAIngridientai:200g baltųjų pupelių1,5 l šalto virinto vandens1 ryšulėlis žalumynų1 didelė bulvė1 didelė morka1 svogūnas1 žalia ir raudona saldžioji paprika1/2 šaukštelio druskos2 pomid..

Recepto vertinimas: 3

Kiunkė

KiunkėIngridientai: 500g žirnių 500g nuskustų buvlių druskos Gaminimas: Žirnius nuplaut, išmirkyt. Kai išbrinks, pasūdyti ir išvirdame tame pačiame vandenyje. Kaitiname apie valandą, kol suminkštės, vandens neturėtu likti. Bulves pasūdome ir apie 30 min. verdame atskiram..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė

ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..

Recepto vertinimas: 0

Kukorai

KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių kisielius

Spanguolių kisieliusIngridientai: 3 stiklinių vandens 1 stiklinė spanguolių 4 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto bulvių krakmolo Gaminimas: Spanguolės numirkomos. Sumalamos mėsmale ir išspaudžiamos sultys. Vanduo užverdamas , supilamos spanguolių sultys, suberiamas cukrus ir sup..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir moliūgų apkepas su varške (Jūratės) (foto)

Bulvių ir moliūgų apkepas su varške (Jūratės) (foto)Ingridientai:Bulvių, moliūgo, birios varškės, svogūno galvutės, svogūnų granulių, grietinės, sviesto, druskos, pipirų, mairūno prieskonių, manų kruopų arba džiūvėsėlių.Gaminimas Bulves nuskutus smulkiai sutarkuoti...

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir moliūgų apkepas su varške (Jūratės) (foto)

Bulvių ir moliūgų apkepas su varške (Jūratės) (foto)Ingridientai:Bulvių, moliūgo, birios varškės, svogūno galvutės, svogūnų granulių, grietinės, sviesto, druskos, pipirų, mairūno prieskonių, manų kruopų arba džiūvėsėlių.Gaminimas Bulves nuskutus smulkiai sutarkuoti...

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis su cukinija

Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..

Recepto vertinimas: 5

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaruIngridientai:700 g kiaulienos faršo; 1 kiaušinis; 2 piene mirkytos juodos duonos riekelės; Kiaulienos prieskonių; 2-3 valg. š. krakmolo; 1 svogūnas; 30 g sviesto; 500 ml alaus. Įdarui: 1 svogūnas, 1 stiklinė voveraičių; 50 g sviesto..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos buljonas „Konsome“

Jautienos buljonas „Konsome“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.700 g jautienos 2.1 maža ropė 3.2 bulvės 4.1 morka 5.1 svogūnas 6.1 salieras 7.1 poras Šakelė petražolių (krapų) Gaminimas: Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant u..

Recepto vertinimas: 1