Grybų padažas su agurkais ir pomidorais


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas,
1 - 2 pomidorai,
1 nedidelis raugintas agurkas,
1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo,
druskos,
cukraus,
pipirų,
1 kietai virtas kiaušinis,
svogūnų laiškų 
petražolių lapelių. 
Gaminimas:
Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų ištekėjusiomis sultimis, atsargiai sumaišyti.
Tinka vartoti su:  Padažą patiekti prie šaltų užkandžių ir karštų bulvių, makaronų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!