25 rezultatų ieškant "balto"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..

Recepto vertinimas: 4

Plekšnės su vynuogėmis

Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms  8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Krevečių pyragas

Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Baltoji boba

Baltoji boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g sviesto, 2.16 kiaušinių, stiklinė cukraus, 3.1,5 stiklinės grietinėlės, 4.1,5 šaukšto mielių, 5.10 karčiųjų migdolų, 6.400 g miltų. Gaminimas: Sviestą ištriname ir sumaišome su tryniais, cukrumi, grietinėle, mielėmis, migdol..

Recepto vertinimas: 0

Baltoji gira

Baltoji gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 batonas, 3 l vandens, 300 g cukraus, 3 šaukštai medaus, 50 g mielių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g razinų. Gaminimas: Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu v..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidoraisIngridientai:4 didelės bulvės, 2 svogūnai, 1 aitrioji paprika, skiltelė česnako, 2 pomidorai, šaukštas sviesto su žalumynais, 160 g konservuotų baltųjų pupelių, šaukštelis cukraus, pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių, 3 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka balto vyno padaže

Lydeka balto vyno padažeIngridientai:1 kg lydekos, 85 g grietinės, 150 g sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, stiklinė vandens, 60 g svogūnų, 100 g grybų, 0,5 šaukšto druskos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 tryniai.Gaminimas Nuvalytą ir išdarinėtą ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su špinatais

Lašiša su špinataisIngridientai:1,2kg. lašišos filė, 0,5kg. špinatų, 3 česnako skiltelės, 3/4 stiklinės grietinės, 1 taurė balto vyno, aliejaus.Gaminimas Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. A..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kremas su avietėmis

Baltojo šokolado kremas su avietėmisIngridientai:150 g sutrupintų sausainių, 90 g ištirpinto sviesto, Šaukštelis malto cinamono, 150 g baltojo sutrupinto šokolado, 1 šaukštas želatinos miltelių, 3 šaukštai verdančio vandens, 180 g varškės kremo (tiktų „Philadeplpia"), 10..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis

Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmisIngridientai:500 g baltojo sutrupinto šokolado, 350 ml kondensuoto pieno, 60 g ištirpinto sviesto, 1 šaukštas klevų sirupo, 90 g aviečių, 2 šaukštai paskrudintų migdolų drožlių.Gaminimas Išklokite 23 cm skersmens kvadrato fo..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado sausainukai

Baltojo šokolado sausainukaiIngridientai:500 g lazdyno riešutų, 200 g cukraus, 250 g minkšto sviesto, 125 g medaus, 125 ml tirštos grietinėlės, 1/4 šaukštelio druskos, 180 g kapoto baltojo šokolado, 125 g kapoto pusiau saldaus juodojo šokolado.Gaminimas Įkaitinkite orkaitę iki 180°C..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado žiedas su glajumi

Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..

Recepto vertinimas: 4

Baltojo šokolado pyragas

Baltojo šokolado pyragasIngridientai:180 g sviesto, 150 g kapoto baltojo šokolado, 200 g rudojo cukraus, 250 ml pieno, 6 šaukštai kukurūzų sirupo, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Baltojo šokolado kremas: 125 ml tirštos gr..

Recepto vertinimas: 3

Kario padažas

Kario padažasIngridientai:alyvuogių aliejus, sviestas, 2-3 obuoliai, vienas didelis svogūnas, 1-2 skiltelės česnako, 1 šaukštelis kario, 1 stiklinė balto vyno, 0,5 šaukštelio krakmolo, prieskoniai sriubai, cukrus, ananasų sultys, tiršta grietinė.Gaminimas Alyvų aliejuje ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Cortina"

Tortas "Cortina"Ingridientai:150 g sausainių, 50 g sviesto arba geros kokybės margarino, 3 pak. vanilinio cukraus, 1 pak. citrinų želė, 1,8 l balto vyno arba vandens, 200 g cukraus, 200 g varškės arba balto sūrio, 4 valg. šaušt. citrinų sulčių, 1/2 l grietinės (grietinėlės), 1 arbat...

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Balto šokolado tortasIngridientai:Tešlai: 100 g maltų migdolų, 150 g margarino arba sviesto, 6 kiaušiniai, 250 g cukraus, 250 g miltų, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Įdarui: 125 g džiovintų abrikosų (be kauliukų), 4 valg. šaukšt. apelsinų likerio, 330 g ab..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: balto