Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/41
Bulvių plokštainis su šonineIngridientai:1 kg kiaulienos šoninės, 2 kg bulvių, 2 svogūnai, pipirų, druskos.Gaminimas Nuskustas ir nuplautas bulves, svogūnus sutarkuoti. Sudėti mažais gabalėliais supjaustytą šoninę, įberti pipirų, druskos ir išmaišyti. Sukrėsti šią tešlą ..
Recepto vertinimas:
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyse
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyseIngridientai:1 kg bulvinių saulėgrąžų šakniagumbių, 200 g cukraus, 250 g spanguolių sulčių, 350 g vandensGaminimasNuvalytus bulvinių saulėgrąžų šakniagumbiu..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyse
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyseIngridientai:1 kg bulvinių saulėgrąžų šakniagumbių, 200 g cukraus, 250 g spanguolių sulčių, 350 g vandensGaminimasNuvalytus bulvinių saulėgrąžų šakniagumbiu..
Recepto vertinimas:
Duonos sriubaIngridientai:300 g duonos, 2—3 bulvės, 60 g sviesto, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, 3/2l. vandens.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir verdamos pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išgriebiamos, pertrinamos pro sietelį ir sukreč..
Recepto vertinimas:
SuktinukaiIngridientai:1/2kg jautienos, 200 g riebios kiaulienos arba 100 g rūkytų lašiniukų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, miltų ar džiūvėsėlių suktinukams pavolioti, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui.Gaminimas Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pai..
Recepto vertinimas:
Norvegiška žuvienė Patiekalo šalis: Norvegija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g žuvies filė 2.1 l mėsos sultinio 3.30 g aliejaus 4.5 bulvės 5.1 stiklinė sauso baltojo vyno 6.2 svogūnai 7.1 poras lauro lapo, druskos skiltelė česnako kvapniųjų pipirų Gaminimas: Pakaitintame ..
Recepto vertinimas:
Raugintų agurkų sriuba su kazlėkais
Raugintų agurkų sriuba su kazlėkaisIngridientai:svogūno galvutė,1/5 kopūsto,1 morka,2 bulvės,1 l kazlėkų,2 rauginti agurkai.GaminimasĮ 2 l verdančio, mažai pasūdyto vandens sudedame nuvalytus kazlėkus. Jiems apvirus sudedame kubel..
Recepto vertinimas:
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..
Recepto vertinimas:
Virtas lynasIngridientai:1kg lyno, prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnas, morka, petražolė, salieras), druskos, truputis rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (g..
Recepto vertinimas:
KiulkinaIngridientai:5 bulvės, 1/2 stiklinės kanapių, 50 g juodos duonos, druskos.Gaminimas Kanapės nuplaunamos, gerai išdžiovinamos ir sugrūdamos. Bulvės išverdamos su lupenomis, nulupamos ir supjaustomos nedideliais kubeliais. Juoda duona supjaustoma tokiais pat kubeliais kaip ir bulv�..
Recepto vertinimas:
Daržovių apkepas su mėsa ir grybais
Daržovių apkepas su mėsa ir grybaisIngridientai:250 g mėsos faršo; 300 g sūdytų grybų; 1 svogūnas; 6 virtos bulvės; 1 stiklinė virtų morkų; 1 burokėlis; 1 obuolys; 1 stiklinė virtų žirnių; Druskos ir pipirų; 3 valg. š. sviesto; 1,5-2 stiklinės pieno arba sultinio; 2 valg. š. ma..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų serbentų tortasIngridientai:500 g raudonųjų serbentų. Tešlai: 500 g miltų; 100 g sviesto; 50 g cukraus pudros; 1 kiaušinio trynys; 1 valg. š. grietinės; Žiupsnelis druskos; Riebalų kepimo formai patepti. Kremui: 300 ml pieno; 3 kiaušinio tryniai; 1 valg. š. bulvių krakm..
Recepto vertinimas:
Pomidorai, įdaryti kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,8 - 10 pomidorų, druskos, raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė sultinio, 4,250 g kumpio ar dešros, 5,1 svogūnas ar poras, 6,2 virti kiaušiniai, 7,3 šaukštai grietinės, 8,3 šaukštai biriai virtų ryž..
Recepto vertinimas:
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.2—3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės,5. 1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20&md..
Recepto vertinimas:
Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..
Recepto vertinimas:
BARŠČIAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
BARŠČIAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAISIngridientai:1,5 l vandens2 burokėliaiprieskoninių daržovių (morkų, petražolių, salierų, svogūnų, porų)2-3 džiovinti grybai0,25-0,5 l burokėlių rūšgštymodruskoscukraussk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šokolado pyragasIngridientai:50 g karčiojo šokolado, 3 didelės bulvės125 g sviesto, 100 g cukraus2 kiaušiniai, 150 g miltų4 š. pieno, 1 pak. vanilinio cukrauscinamono, imbiero, lazdynų riešutų, druskos, kepimo miltelių.2 #..
Recepto vertinimas:
Burokų lapų sriubaIngridientai:2 l vandens, 3 rieškučios nuplautų ir susmulkintų jaunų (!) burokų lapų,300 g kiaulienos su lašinukais,2-3 bulvės,druskos,2-3 laurų lapai,šakelė mairūno,5 juodųjų pipirų žirn..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šokolado pyragasIngridientai:50 g karčiojo šokolado, 3 didelės bulvės125 g sviesto, 100 g cukraus2 kiaušiniai, 150 g miltų4 š. pieno, 1 pak. vanilinio cukrauscinamono, imbiero, lazdynų riešutų, druskos, kepimo miltelių.2 #..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas: