7 rezultatų ieškant "kalmar EA C 3E"
KALMARAI BALTO VYNO PADAŽEIngridientai:400g išvalytų kalmarų1 svogūnas200g grietinės100g sauso balto vynoGaminimasKalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus..
Recepto vertinimas:
GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAIIngridientai:800g virtų kalmarų3 svogūnai100g sviesto1 stiklinė grietinės2 šaukštai miltų0,5 stiklinės vandensryšulėlis petražoliųdruskos, pipirųGaminimasŠiaudeliais supjaustyti virtus k..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU
TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽUIngridientai:1 kg kalmarų2 svogūnai1 šaukštas sviesto500 g grietinėsdruskos, pipirųžalūmynųGaminimasIšplauti ir išvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdančiame vandenyje.Kalmarus truputi..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOSIngridientai:500g kalmarų6 kiaušiniai0,5 indelio kukuruzų2 svogūnaimajonezo, druskospipirų, žalumynųGaminimasKalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAISIngridientai:500 g kalmarų0,5 stiklinės razinų1 stiklinė graikinių riešutųmajonezoGaminimasKalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vanden..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS IIIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų,2 sūdyti agurkai,4 virtos bulvės, 1 obuolys,0,5 stiklinės juodųjų alyvų,3 virti kiaušiniai,1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių,1 indelis majonezo, svogū..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ ŽIEDŲ UŽKANDISIngridientai:200 g aliejaus, 1 kalmaras, 100 g salotų lapų, 30 g alyvuogių, 20 g mėlynojo svogūno,citrinų sulčių,alyvų aliejaus, sojų padažo.Tešlai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietin..
Recepto vertinimas: