Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Ingridientai:
700 g kiaulienos faršo;
1 kiaušinis;
2 piene mirkytos juodos duonos riekelės;
Kiaulienos prieskonių;
2-3 valg. š. krakmolo;
1 svogūnas;
30 g sviesto;
500 ml alaus.

Įdarui:

1 svogūnas,
1 stiklinė voveraičių;
50 g sviesto;
1,5 valg. š. krakmolo;
Druskos;
Šviežių daržovių papuošimui.
Gaminimas
Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po šaukštą įdaro. Maltinius sudedame į skardą, supilame alų ir kepame 220°C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Maltinius patiekiame su bulvių koše, papuošiame šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!