Grybai, grybų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/grybai/28
Kepti pievagrybiai su ''kepurėlėmis''
Kepti pievagrybiai su ''kepurėlėmis''Ingridientai:20 didelių pievagrybių,druskos,aliejaus kepimui.Įdarui:1 pakelis varškės,2 baltymai,3 skiltelės česnako,druskos,maltų džiūvėsėlių.GaminimasPievagrybius nuplaun..
Recepto vertinimas:
Bulvės, įdarytos pupelių įdaru
Bulvės, įdarytos pupelių įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, kiaušinis, 50 g olandiško sūrio ar pyrago džiūvėsėlių. Įdaras. Stiklinė išmirkytų pupelių, kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūno ar maltų pipirų, druskos. Gaminimas Nuskustoms bul..
Recepto vertinimas:
Rūgšti grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 1 šaukštas margarino arba kitų riebalų, 1 mažas svogūnas, 1 šaukštas miltų, druskos, 1 l vandens, 2 pomidorai arba 1 raugintas agurkas, 0,5 obuolio, 2 šaukštai grietinės, krapų arba svogūnų laiškų. Gami..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g bulvių, 40 g svogūnų laiškų, 30 g baravykų, 20 g salotų, 20 g aliejaus, 15 g ridikėlių, žalumynų, pipirų. Gaminimas: Bulves išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Baravykus išvirkite, supjaustykite. Sudėkite į ind..
Recepto vertinimas:
Grybų užkanda Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų grybų, 2 virtos bulvės, 2 virtos morkos, 3 svogūnai, 1 stiklinė aliejaus, Truputis pipirų, Druskos. Gaminimas: Grybus ir 2 svogūnus sumalti ir į juos įdėti pipirus bei druską. Bulves ir morkas smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Torero viščiukasIngridientai:220 g viščiuko, 50 g alyvuogių aliejaus, 30 g baltojo vyno, 50 g mėsos sulčių, 10 g pomidorų padažo, 60 g šviežių grybų, 30 g pomidorų, 30 g raudonosios saldžiosios paprikos, 10 g kukurūzų miltų, 30 g sumuštinių duonos, druskos.Gaminimas V..
Recepto vertinimas:
Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)
Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)Ingridientai:Bulvių, 1 kiaušinio, miltų, morkų, svogūno galvutės, grybų, petražolių ar krapų, muskato prieskonių, druskos, sviesto, grietinės, lukštentų saulėgrąžų.Gaminimas Išvirtas bulves sumaigyti. Įmušti kiaušinį, įbe..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Paprikų salotos (Jūratės)Ingridientai:2 paprikos, svogūno galvutė, 2 pomidorai, 2v.š. aliejaus arba majonezo, 3v.š. tarkuoto fermentinio sūrio, druskos pagal skonį. Galima taip pat įdėti svogūno laiškų, konservuotų agurkų ar grybų.Gaminimas Išėmus sėklas, papriką susmulk..
Recepto vertinimas:
BRIGANTINEIngridientai:120 g jūros lydekos filė. Įdarui: 20 g smulkintų svogūnų, 15 g tarkuoto sūrio,15 g virtų džiovintų baravykų, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, aliejaus, žuvies prieskonių, citrinų sul..
Recepto vertinimas:
Troškinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g virtų grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 0,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir pakepinti ant sviesto. Supilti sultinį ir troškinti maždaug 20 minuči�..
Recepto vertinimas:
Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..
Recepto vertinimas:
UPĖTAKIS SU PIEVAGRYBIAISIngridientai:1 kg žuvies5 pievagrybiaibuiliųpetražolių lapeliųmėsos sultiniodruskosGaminimasSumaišykite smulkiai supjaustytus išvirtus pievagrybius ar džiovintus baravykus ir susmulkintus petražolių lapelius bei bui..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su baravykaisIngridientai:2 upėtakiai,4 baravykai,1 poras,150 g baltojo pusiau sauso vyno,200 g sviesto,druskos, pipirų.GaminimasIšvalytų ir gerai nuplautų upėtakių odą keletą kartų įpjauname, įtriname prieskoniais, užpi..
Recepto vertinimas:
Troškinti grybai garstyčių padaže
Troškinti grybai garstyčių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės sultinio, 1,5 šaukšto garstyčių, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto..
Recepto vertinimas:
Margosios salotos su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė smulkintų marinuotų grybų, 100 g sūrio, 100 g daktariškos dešros, 1 apelsinas, 1 obuolys, 1 pomidoras, 1,5 stiklinės grietinės, 2 šaukšteliai medaus, druskos, petražolės šakelė. Gaminimas: Sūrį, dešrą, apelsi..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos su vynuogėmis
Pievagrybių salotos su vynuogėmisIngridientai:200 g įvairių spalvų vynuogių, 300 g pievagrybių,1 cikorija,1/2 svogūno galvutės,2 šaukštai obuolių acto,4 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų.GaminimasCikoriją, pievagrybius ..
Recepto vertinimas:
Grybų sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g grybų, 2 stiklinės miltų, 2 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, druskos, riebalų. Gaminimas: Grybus sukapoti ir patroškinti. Iš miltų, pieno, druskos, kiaušinio išmaišyti tešlą. Į keptuvę dėti tešlą, o ant jos grybus ir viską k..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..
Recepto vertinimas:
Grybai grietinės padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 250 g virtų grybų, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus...
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos su apelsinais
Pievagrybių salotos su apelsinaisIngridientai:300g. pievagrybių, pipirų žirnelių, laurų lapų, 150g. fermentinio sūrio, 150g. saldžiųjų paprikų, 100g. obuolių, 100g. apelsinų, 10g. garstyčių, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 šaukštas medaus.Gaminimas Pievagrybius nuvalome, nupla..
Recepto vertinimas: