Omletas su raudonikiais
Ingridientai:3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno,
4-5 virti raudonikiai,
1 pomidoras,
1 maža svogūno galvutė,
20 g fermentinio sūrio,
žalių petražolių lapelių,
druskos,
apie 10 g sviesto.
Gaminimas
Svogūno galvutę supjaustome kubeliais ir pakepame svieste. Grybus perpjauname pusiau, pomidorą supjaustome nedideliais gabalėliais, susmulkiname petražoles. Viską sudedame į keptuvę ir užpilame pasūdytu kiaušinių ir pieno plakiniu. Keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame ant nedidelės ugnies. Baigiant kepti omletą pabarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!