Grybai, grybų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/grybai/11
Kalafijoro draugijoje Patiekalo šalis: Airija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kalafijoras pievagrybiai konservuotų pupelių (viską dėti pagal Jums tinkančius kiekius) majonezas druska pipirai Gaminimas: Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir s..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 150-200 g grybų, 1 valg. šaukštas taukų, 2 arbat. šaukštekliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinės, 1/2 svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duo..
Recepto vertinimas:
Apkeptos įdarytos dešrelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 1 mažas svogūnas 4 pomidorai šiek tiek sviesto 1 kiaušinis 1 šaukštelis kario 1/8 l grietinės 100g tarkuoto fermentinio sūrio druskos ir pipirų 400g dešrelių Gaminimas: Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti...
Recepto vertinimas:
Kalcioni kaimiškaiIngridientai:300g picos tešlos, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, keletas grybų, čiobrelių. Įdarui: 4 kiaulienos dešrelės su prieskoniais, 300g ožkos sūrio, 6 – 8 džiovinti pomidorai, 130g šiaudeliais pjaustytų grybų, 2 susmulkinti džiovinti raudonieji ankšt..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Apkeptos daržovės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 gr įvairių daržovių Pvz.: Plonos išilginės svogūnų skiltelės Morkų šiaudeliai Pievagrybių griežinėliai Smulkiai pjaustytas kopūstas Mažos brokolio galvelės Raudonosios paprikos šiaudeliai Pupelių daigai Kepimui: 4 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepti pievagrybiai
Ant grotelių kepti pievagrybiaiIngridientai:12 didelių pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas smulkintų petražolių, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, druskos. Gaminimas Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašla..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vištienaIngridientai:300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,100 g pievagrybių,100 g fermentinio sūrio,200 g rūkytos vištienos,2 kiaušiniai,100 g majonezo,svogūnų laiškų,2 šaukštai miltų,citrininių pipirų, mu..
Recepto vertinimas:
Žuvies sūrisIngridientai:1,2 kg šaldytų juros lydekų ar menkių,2 kiaušiniai,2 svogūnai,3 batono riekelės,0,5 stiklinės pieno,kmynų, džiovintų raudonėlių,žuvies prieskonių, druskos.Įdarui:150 g pievagrybių,2 virtos morkos,1 svogūnas,1 šaukštas sojų padažo,truputis ''Ve..
Recepto vertinimas:
Apkeptos įdarytos dešrelės (Jūratės)
Apkeptos įdarytos dešrelės (Jūratės)Ingridientai:250g pievagrybių, 1 svogūnas, 4 pomidorai, truputis sviesto, 1 kiaušinis, 1 a.š. kario, 1/8 l grietinės, 100g tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, 400g dešrelių.Gaminimas Svogūnus smulkiai supjaustyti, pomidorus- griež..
Recepto vertinimas:
Bucatini su alyvuogėmis ir grybais
Bucatini su alyvuogėmis ir grybaisIngridientai:Porcijos: 4-6 60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių, 3 skiltelės smulkinto česnako, Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos, 100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti, 1..
Recepto vertinimas:
Bandelės su grybaisIngridientai: 50g mielių 100 g margarino ar sviesto 500 ml pieno 100 ml cukraus 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1200-1300ml miltų 500 g virtų grybų 2 dideli svogūnai druskos pipirų krapų kiaušinis aptepimui Gaminimas: Mielės užmaišome piene, sub..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su baravykais
Kiaulienos kepsnys su baravykaisIngridientai:7,5 kg kiaulienos nugarinės0,5 kg maltos kiaulienos4 baravykai,75 g sviesto,svogūnas ar svogūnų milteliai,druskos, pipirų,1 kiaušinis.GaminimasNugarinę supjaustome taip, kad turėtume mėsos lakštą vyni..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir maltos mėsos apkepas
Bulvių ir maltos mėsos apkepasIngridientai:7 bulvės 500 g maltos mėsos 2 riekelės batono 1 kiaušinis 1 vogūnas 1/2 stiklinės grietinės 50 g sviesto džiūvėsėlių džiovintų grybų malti pipirai druskaGaminimasBulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į v..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 žalių bulvių 5 virtos bulvės 300 g kiaulienos faršo 2 stiklinės džiovintų grybų 1 svogūnas druska pipirai margarinas Padažui: 200 g margarino 200 g grietinės druska Gaminimas: Žalias bulves nuskutame ir suta..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Deganti strutienos filė Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims115 gr. strutienos filė druska ir pipirai 1 skiltelė trinto česnako 2 valg.š. sviesto ¼ puodelio brendžio ½ puodelio jautienos sultinio 1 ½ puodelio smulkintų grybų Gaminimas: Pamušti strutienos filė plaktuku. Paba..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė, 2.1 stiklinė pieno arba sultinio, 3.1 kiaušinis, 4.3 riekelės sužiedėjusio pyrago, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių. Įdarui: 6.200 g baravykų arba vo..
Recepto vertinimas:
Omletas su pievagrybiaisIngridientai:6 kiaušiniai, 150 g pievagrybių, 40 g sviesto arba aliejaus, druskos, maltų pipirų. Gaminimas Pievagrybius nuplauname, supjaustome, sudedame į keptuvę su riebalais, pasūdome, įberiame pipirų ir kepame 10-12 min. Po to paruošiame ir iškepame omletą. A..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su baravykais II
Kiaulienos kepsnys su baravykais IIIngridientai:300 g maltos kiaulienos,300 g rūkytos šoninės,6 nedideli rudagalviai baravykai,1/2 kiaušinio,30 g sviesto,mėsos prieskonių, druskos.GaminimasMaltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, paskaniname prieskoni..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragėliai su mėsa (Jūratės)
Bulvių pyragėliai su mėsa (Jūratės)Ingridientai:400g bulvių, 20g sviesto, 100g mėsos, svogūno galvutė, kiaušinis, 60g pieno, 40g sultinio.Gaminimas Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, ger..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, salieras, 3—4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druskos.Gaminimas Bulvės ir pasūdytame vandenyje išvirtas salieras supjaustomi kubiukais. Išvirti pasūdytame vandenyje grybai atšaldomi ir ..
Recepto vertinimas: