Grybai, grybų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/grybai/29
Grybų žlėgtainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000 g virtų arba marinuotų grybų, 4 kiaušiniai, 2 svogūnai, 1 šaukštelis kmynų, 100g lašinių, 50g sviesto, Druska, Pipirai. Gaminimas: Grybus ir svogūnus sumalti, į juos sudėti smulkiai pjaustytus lašinukus. Įmušti kiaušinius, su..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, truputis druskos. Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 300ml vandens, 100 ml acto, 1 šaukštelis druskos, 3 lauro lapeliai, 10 kvapniųjų pipirų, česnako skiltelė. Grybus išvalykite, nupla..
Recepto vertinimas:
Grybų troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 1 ankštinis pipiras, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas pomidorų padažo, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Grybus ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti svieste, sudėti pja..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriubaIngridientai:200 g pievagrybių, 2 valg. š. sviesto, 2 valg. š. petražolių, 1 l. tirpaus sultinio, 4 valg. š. grietinės.Gaminimas Ant ugnies uždėti virti sultinį. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius..
Recepto vertinimas:
Grybų užkandisIngridientai:300g įvairių grybų, 75g sviesto, 50g fermentinio sūrio, 2 šaukštai vyno, maltų pipirų.Gaminimas Šviežiai išvirti su prieskoniais arba rauginti grybai sumalami mėsmale, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste. Kiek pakepinus, supilamas vy..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stikl..
Recepto vertinimas:
Omletas su raudonikiaisIngridientai:3 kiaušiniai,0,5 stiklinės pieno,4-5 virti raudonikiai,1 pomidoras,1 maža svogūno galvutė,20 g fermentinio sūrio,žalių petražolių lapelių,druskos,apie 10 g sviesto.GaminimasSvogūno galvutę supjaustom..
Recepto vertinimas:
KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU
KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIUIngridientai:20 g sviesto20 g svogūnų150 g pievagrybiųdruskosmaltų pipirųsultinio5 švieži kiaušiniaiapie 120 ml grietinėspetražolių lapeliųsvogūnų laiškų40 g lydyto..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..
Recepto vertinimas:
Viščiukas korsikietiškaiIngridientai:Viščiukas (iki 1 kg), 125 g lašinių, 125 g grybų, 200 g alyvuogių, 4 pomidorai, 4-5 bulvės, 0,5 stiklinės konjako, vandens.Gaminimas Viščiuką išdarinėti, nuplauti ir supjaustyti. Puode pakepinti gabaliukais supjaustytus lašinius, pridėti..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų kukuliaiIngridientai:0,5 kg bulvių, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, truputis druskos, riebalų kepimui. Įdaras. 100 g šviežių ar 50 g džiovintų virtų grybų, šaukštas aliejaus ar truputis sviesto, svogūnas, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas Virtos b..
Recepto vertinimas:
Šaltas grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, (1 obuolys), 1,5 stiklinės grietinės, prieskonių (druskos, cukraus, garstyčių, acto), svogūnų laiškų, krapų. Gaminimas: Grybus, svogūną ir obuolį sukapoti. Į grietinę įdėti priesk..
Recepto vertinimas:
BARŠČIAI SU GRYBAISIngridientai:200 g grybųšaukštas sviestosvogūnas400 g burokėlių200 g bulviųdruskos1-2 l sultiniošaukštelis miltų1-2 šaukštai grietinės2-3 šaukštai žalumynųGaminimasParuošti grybai i..
Recepto vertinimas:
BRINZOS SRIUBA SU LAKŠTINIAISIngridientai:750 ml vandensdruskos60-80 g lakštinių500 ml pieno120-150 g brinzossvogūnų laiškųkrapų20 g sviestoGaminimasPasūdytame vandenyje išverdami lakštiniai arba tarkuota tešla (galima įdėti ir gr..
Recepto vertinimas:
Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..
Recepto vertinimas:
LemasIngridientai:5-6 pomidorai1-2 morkos1 svogūnas1 kg avienos su kauliuku1 dzindzerio šaknis10 pievagrybių500g špinatu3-4 čili pipiraiįvairus prieskoniairyžiai arba virtos bulvėsGaminimasIš vakaro supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais avieną.&..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ UŽKANDISIngridientai:800 g pievagrybių kepurėlių500 g grybų sultinio30 g želatinos1 virtas kiaušinis1 virta morkapagal skonį - druskos, pipirųGaminimasPievagrybių kepurėles nuplauti ir 30 min. virti pasūdytame bei parū..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 0,5 stiklinės sūdytų ar marinuotų grybų, svogūnas, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Bulvės ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, grybai - juostelėmis, įpilamas šaukštas grietinės, sumaišoma ir sudedama į salotin�..
Recepto vertinimas:
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)Ingridientai:1 antaninis obuolys, marinuotų grybų ( gali būti ir švieži, apvirti), virtų morkų, pomidorų, šviežių agurkų, svogūnų, petražolių, obuolių acto, majonezo/pomidorų padažo/grietinės.Gaminimas Visų komponentų imti po lygiai..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS IR GRYBŲ MIŠRAINĖIngridientai:vištienos filė, 50 g virtų arba marinuotų grybų, 40 g agurkų,25 g konservuotų kukurūzų, 1 šaukštelis smulkintų krapų, 50 g majonezo, 25 g porų.GaminimasAgurkus ir porus s..
Recepto vertinimas:
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 riekės ruginės duonos, 60 g sviesto, 200 g grybų, 1 svogūnas, 4 šaukštai grietinės, 1 pomidoras, 1 obuolys, 1 virtas kiaušinis, druskos, pipirų. Gaminimas: Duonos riekes aptepti sviestu. Grybus smulkiai sukapoti, pridėti grietinė..
Recepto vertinimas:
MANŲ KRUOPŲ KUKULAIČIAIIngridientai:2 stiklinės manų kruopų300g vištos kepenėlių0,5 stiklinės aliejausmiltų paniravimuidruskos, pipirųGaminimasTrijose etiklinėse vandens išvirti tirštą manų košę, atvė..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas viščiukas IIIngridientai:210 g viščiuko, 30 g alyvuogių aliejaus, 20 g baltojo vyno, 50 g mėsos sulčių, 6 g pomidorų padažo, 80 g šviežių baltų grybų, 60 g pomidorų, 50 g saldžiosios paprikos, 5 g kvietinių miltų, 50 g baltos duonos, druskos.Gaminimas Por..
Recepto vertinimas:
Su kmynais kepti baravykaiIngridientai:0,5 kg baravykų,2 svogūnų galvutės,2 morkos,2 raudonos paprikos,4-5 šaukštai kmynų,1 stiklinė grybų sultinio,0,25 stiklinės aliejaus,druskos.GaminimasKeptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame nuvalytu..
Recepto vertinimas: