Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/pienas/1

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai Ingridientai: 2 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus, 2 stiklinės pieno, 2,5 stiklinių miltų, vanilinio cukraus 2-3 šaukšteliai (pagal skonį), 2 šaukštai aliejaus. Gaminimas Įmušti kiaušinius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gera..

Recepto vertinimas: 4

Čirviniai blynai (valfliai, širdelės)

Čirviniai blynai (valfliai, širdelės) Ingridientai: 250 gramų miltų, 2 kiaušiniai, 50 gramų sviesto, 1 stiklinė pieno, vanilinio cukraus, truputis druskos. Gaminimas Sviestas gerai ištrinamas, mušama po trynį, suberiamą druska ir sukama. Sukant pamažu supilamas pienas ar gr..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis (kugelis)

Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..

Recepto vertinimas: 4

Picos pagrindas / padas (plonapadė)

Picos pagrindas / padas (plonapadė) Ingridientai: 20 gramų mielių nepilna stiklinė šilto pieno 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus 4 valgomieji šaukštai aliejaus 1 kiaušinis miltai pagal poreikį, kad tešla neliptu prie rankų (apie 500 gramų) Gam..

Recepto vertinimas: 4

Šimtalapis

Šimtalapis Ingridientai: 1 kilogramas miltų 50 gramų mielių 250 gramų pieno 5 kiaušiniai 1,5 stiklinės aguonų stiklinė razinų cukrus lakštams pabarstyti 400 gramų sviesto lakštams aptepti Gaminimas Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplakt..

Recepto vertinimas: 4

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Karštas šokoladas

Karštas šokoladas Ingridientai: 100 gramų juodo šokolado 100 gramų pieniško šokolado 100 gramų pieno Jei mėgstate labai saldžiai - 1 šaukštą cukraus Gaminimas Juodą ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį, tirpinti ant nedid..

Recepto vertinimas: 3

Sviestiniai sausainiai

Sviestiniai sausainiai Ingridientai: 150 gramų minkšto sviesto, 125 gramų cukraus pudros, 1 pakelis vanilinio cukraus, 2 kiaušiniai, 250 gramų miltų, riebalų skardai ištepti, truputis pieno Gaminimas Sviestą su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Įmuš..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota mielinė tešla

Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..

Recepto vertinimas: 2

Klasikinis Omletas

Klasikinis Omletas Ingridientai: 4 kiaušiniai, 30 gramų sviesto, 1 šaukštas pieno arba grietinėlės, šviežiai maltų pipirų, druskos Gaminimas Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Dubenėlyje kiaušinių trynius plakame, kol sutirštėja. Supilame pieną arba grietinėlę, ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su sausainiais

Pyragas su sausainiais Ingridientai: 400 gramų sausainių (2 pakeliai), 400 - 500 gramų varškės, 5 šaukšteliai cukraus, vanilinis cukrus, 50 gramų sviesto, cintrinos sultys, citrinos žievelės, šiek tiek pieno Glaistas pusė stiklinės cukraus, 3 šaukštai vandens, šaukštas ..

Recepto vertinimas: 4

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Širšių medus

Širšių medus Ingridientai: 6 kiaušinių tryniai, 6 šaukštai cukraus pudros, 1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno, 100 gramų spirito Gaminimas Kiaušinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl supl..

Recepto vertinimas: 4

Velykų boba

Velykų boba Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 50 gramų mielių, 600 gramų pieno, 100 gramų susmulkintų migdolų, 6 - 8 kardamono grūdeliai, 5 tryniai, 1 kiaušinis, 200 gramų sviesto, 200 gramų cukraus, 200 gramų razinų, 1 citrina, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos Gaminim..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių plokštainis

Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

Mielines spurgos su varške Ingridientai: 400 gramų miltų, 200 gramų varškės, 4 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 30 gramų mielių, 6 šaukštai cukraus pudros, druskos, kvapų, riebalų (aliejaus) virimui Gaminimas Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles,..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje Ingridientai: 300 gramų miltų, 10 nykštukų dešrelių, 20 gramų mielių, 2 šaukštai pieno, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai aliejaus, 1 kiaušinis, žiupsnelis cukraus ir druskos Gaminimas Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio ..

Recepto vertinimas: 3

Kepenėlių kotletai

Kepenėlių kotletai Ingridientai: 500 gramų kepenėlių, 1,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 4 šaukštai manų kruopų, druskos, pipirų, muskato, aliejaus Gaminimas Kepenėles supjaustyti riekelėmis, užpilti pienu ir pamirkyti. Tada jas sumalti, suberti manų kruopas, pasūd..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..

Recepto vertinimas: 4

Manų košė

Manų košėIngridientai:8 - 10 šaukštai manų kruopų, 2 stiklinės pieno, 1 stiklinė vandens , 1 šaukštas sviesto arba margarino, 2 šaukštai uogienės, 3 šaukteliai cukraus, druskos, pagal skonį. Gaminimas Užvirinti pieną su vandeniu, virinti ant nedidelės ugnies. Kai pienas su va..

Recepto vertinimas: 3

Baltasis arba spalvotasis glajus

Baltasis arba spalvotasis glajusIngridientai:250 g cukraus pudros, 2 kiaušinių baltymai (arba 4 valg. šaukšt. virinto vandens, pieno, sulčių, stiprios kavos ar likerio), citrinų sulčių, aromatinės esencijos.Gaminimas Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušini..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)Ingridientai:Reikes: 1 indelio kondensuoto pieno,1 kiaušinio,1 stiklines miltų.GaminimasIšplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene..

Recepto vertinimas: 4

Cibulynė

Cibulynė Nemuno B. nuotrauka (http://nemunas.livejournal.com/745.html) Ingridientai:1 silkė, 80 g svogūnų laiškų, l/2 stiklinės grietinės, 1l. virinto vandens, rūgšties, druskos.Gaminimas Silkei nupjaunama galva, išimami viduriai (tik paliekami pieniai), išplaunama, suvynioja..

Recepto vertinimas: 4