Triušiena, triušienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Triušiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/triusiena/1
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Triušiena su garstyčiomisIngridientai:1 triušis (apie 1,5kg.), 1 šaukštas aliejaus, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas aštrių garstyčių, 3 gvazdikėliai, čiobrelių, petražolių lapelių, laurų lapų, maltų pipirų, druskos.Gami..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Totoriškas padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė majonezo, 1 raugintas agurkas, 1 mažas svogūnas, petražolių lapelių, truputis cukraus, citrinos sulčių arba naminio vyno. Gaminimas: Susmulkinti raugintą agurką (nulupus ir išėmus sėklas), svogūną, petražolių lap..
Recepto vertinimas:
Nicos triušisIngridientai:1,5 kg triušienos, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 dideli svogūnai, 1 kg pomidorų, 2 skiltelės česnako, stiklinė balto sauso vyno, 24 juodos alyvuogės, citrina, petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušien�..
Recepto vertinimas:
Triušienos kotletaiIngridientai:1 kg. triušienos, 100g. lašinukų, 0,5 stiklinės pieno, 2 batono riekelės, 1 šaukštas sviesto, 1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis ba..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 citrnos sultys, tarkuota 0,5 citrinos žievelė, truputis cukraus, (1 - 2 kiaušinių tryniai) Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti ..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta ant iešmeliųIngridientai:1 kg kiaulienos išpjovos, 2 svogūnai, 2 česnako skiltelės, 100g. aliejaus, 4 šaukštai sojų padažo, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 arbatiniai šaukšteliai susmulkintos džiovintos arba šviežios kalendros arba kmynų, maltų juodųjų pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Tirštas kiaušinių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 3 šaukštai miltų, 0,5 litro pieno ar sultinio ir pieno mišinio, 1 - 2 kiaušiniai, 2 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, truputis muskato, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Miltu..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Triušienos maltiniaiIngridientai:1/2kg triušienos, 40g sviesto ar triušio riebalų, 2 riekelės pyrago, 1 kiaušinis, truputis pieno, prieskonių, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų ..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro, 1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apke..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Šaltas aštrus padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 - -1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 1 kiaušinio trynys, 3 - 4 šaulštai aliejaus, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 šaukštelis cukraus, (2 šaukštai kapotų žalumynų arba pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas: