13 rezultatų ieškant "voveraiciu uzpilas"
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šaldytos žuvies filė 4 kietai virti kiaušiniai 100 g sūdytų voveraičių 50 g svogūnų 30 g sviesto Pipirų Druskos Gaminimas: Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulk..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su voveraitėmis
Daržovių salotos su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g morkų, 100 g paprikos, 40 g saliero, 70 g voveraičių, šaukštas aguonų, 40 g moliūgų sėklų, grepfuro 3 apelsinai, citrina, alyvuogių aliejaus. Gaminimas: Daržoves supjaustyti. Ant salotų užpilti citrusinių vaisi..
Recepto vertinimas:
Muštinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 mėsos gabaliukai po 150 g 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai aliejaus 4.250 g voveraičių 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos 7.1 šaukštas sojų padažo 8.1/8 l grietinės 9.petražolių pagal skonį Gaminimas: Kepsnio pakraš..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė, 2.1 stiklinė pieno arba sultinio, 3.1 kiaušinis, 4.3 riekelės sužiedėjusio pyrago, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių. Įdarui: 6.200 g baravykų arba vo..
Recepto vertinimas:
Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg voveraičių, truputis druskos Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Romėniškos salotos su silkeIngridientai:500 g pomidorų, 250 g troškintų pievagrybių, 250 g troškintų baltųjų grybų arba voveraičių, kelios svogūnų galvutės, 4 piene gerai išmirkytos silkės, nepilna majonezo stiklinė, 2 šaukštai varškės, 2 šaukštai aliejaus.Gaminimas P..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..
Recepto vertinimas:
Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru
Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaruIngridientai:700 g kiaulienos faršo; 1 kiaušinis; 2 piene mirkytos juodos duonos riekelės; Kiaulienos prieskonių; 2-3 valg. š. krakmolo; 1 svogūnas; 30 g sviesto; 500 ml alaus. Įdarui: 1 svogūnas, 1 stiklinė voveraičių; 50 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių bulvių; 2 valg. š. kapotų petražolių; 3 česnako skiltelės; 1 svogūnas; 500 g virtų voveraičių; 300 g virto kumpio; 4 valg. š. grietinės; druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Bu..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažuIngridientai:Blynukams:1 kg virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 3-5 šaukštai miltų, druskos, aliejaus kepimui.Padažui:0,5 l sūdytų voveraičių, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 3-4 šaukštai miltų, 1 stiklinė pieno, 200 g grietinės, druskos, maltų juo..
Recepto vertinimas: