20 rezultatų ieškant "morku vakavimas marinavimas"
Lydeka su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 gabaliukų lydekos filė be odos 3 šaukštų džiūvėsėlių šakelės petražolių arba mairūnų 300 g pievagrybių 3–4 šaukštų sviesto 2 kiaušinių baltymų pusės citrinos sulčių druskos, pipirų Bulvių košei: 400 g bulvių 300 g ..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ridikėlių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. morkų, 100 g. ridikėlių, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 šaukšto acto, cukraus. Gaminimas: Morkos ir ridikėliai sutarkuojami stambia tarka, sumaišomi, pasūdomi ir užpilami aliejumi bei actu. ..
Recepto vertinimas:
Morkų ir bulvių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g bulvių 250g morkų 1 l vištienos sultinio 150g grietinės 2 šaukštai migdolų druska, pipirai, malta kalendra, imbieras pagal skonį Gaminimas: Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos sultinyje. Visk..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Morkų kava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g morkų, 2.1,5 l vandens, grietinėlės, ledų, 3.50 g cukraus. Gaminimas: Morkos sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos sudžiovintos morkos ir 5 – 10 minučių paverdamos. Tada perkošiamo..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Morkų ir obuolių sklindžiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g morkų, 95g tarkuotų obuolių, 60g pakepintų svogūnų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus. Gaminimas: 160g nuvalytų ir tar..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ryžių sriubaIngridientai:750 g šviežių morkų, 25 g sviesto, 600 ml vištienos sultinio, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 150 ml pieno, 75 g virtų ryžių, 4 kambario temperatūros kiaušiniai, žalių svogūnų laiškų, 150 ml grie..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Morkų kavaIngridientai:l/2kg morkų, 200 g grietinėlės, 60 g cukraus, 1l vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos an..
Recepto vertinimas:
Grūdų ir morkų kavaIngridientai:1/2kg morkų, 1/2kg miežių, 1/2l. pieno ar grietinėlės, 50g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos, išdžiovinamos ir paskrudinamos. Miežiai išdžiovinami, sumalami ir sumaišomi su džiovintomis morkomis. Mišinys paskr..
Recepto vertinimas:
Morkų ir spanguolių sultysIngridientai:400 g morkų, 200 g spanguolių, 120 g cukraus, 1/2 citrinos, 1/2 stiklinės virinto vandens.Gaminimas Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir..
Recepto vertinimas:
Krevetės morkų padažeIngridientai:6 krevetės, 350 g morkų, 30 g sviesto, cukinija, saliero šaknis, bulvė, druskos, pipirų, cinamono.Gaminimas Krevetes išvalyti ir pakepinti. Išspausti morkų sultis ir jas prakošti. Sultis pašildyti, pridėti druskos, pipirų, cinamono, tuomet į..
Recepto vertinimas:
Morkų ir bananų salotosIngridientai:200 g morkų, 1 citrinos sultys, 2 bananai, 2 šaukštai grietinės, druskos, pipirų, petražolių.Gaminimas Morkas sutarkuoti ir lygiu sluoksniu sudėti į dubenį. Plonais griežinėliais supjaustyti bananus ir sudėti ant morkų. Salotas užpilti pada..
Recepto vertinimas:
"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)
"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)Ingridientai:2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 2 stiklinių cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino , 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Te�..
Recepto vertinimas:
Morkų sulčių gėrimas (Jūratės)
Morkų sulčių gėrimas (Jūratės)Ingridientai:500g morkų sulčių, 1 litras vandens, truputis cinamono, imbiero, citrinos sulčių, medaus.Gaminimas Išspaustas šviežias morkų sultis sumaišyti su litru virinto atvėsinto vandens, paskaninti citrinų sultimis ir medumi. Įberti malto cin..
Recepto vertinimas:
Morkų saldainiaiIngridientai:0,5 kg morkųapie 0,5 kg cukraus1 šaukštas konjakovanilinio cukrausapelsino žievelė GaminimasNuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsi..
Recepto vertinimas: