10 rezultatų ieškant "ziedyneliais"
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 2—3 kopūsto lapai arba 150 g žiedinių kopūstų, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių, šaukštas aštraus pomidorų padažo arba pomidoras, 30 g riebalų.Gaminimas Stambiai sutarkuo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainisIngridientai:8 — 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, šaukštas krakmolo, druskos, mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriubaIngridientai:1 žiedinis kopūstas, 1l sultinio arba vandens, 40-50g sviesto, maltų muskatų, 6-8 šaukštai fermentinio sūrio, druskos, cukraus, žalumynų (petražolių, krapų). Gaminimas Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pa..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepasIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 100 g grietinės, 1 kiaušinis, druskos. Įdarui: 1 nedidelis žiedinis kopūstas, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, 100 ml pieno, 2 kiaušiniai, 30 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai džiūvėsėlių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)Ingridientai:4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais, 8 valg.š. vandens, 2 arb.š. susmulkinto imbiero, 2 arb.š. sveikų kmynų sėklų, 1/2 arb.š. kurkumos, 1/2 arb.š. paprikos, 1/2 arb.š. maltų kmynų, 1/2 arb.š. maltos kalendros, Akmens druskos ..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotosIngridientai:300 g brokolių,100 g fermentinio sūrio „Žalgiris", sauja išlukštentų pistacijų, 2 šaukštai majonezo.Marinatui:1,5 stiklinės vandens,1/3 stiklinės obuolių acto,druskos, cukraus,laurų lapas, 2 pipirai, 2 gvazdikėliai.GaminimasBrokolius ..supjaustome" �..
Recepto vertinimas: