Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę.
2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės.

Gaminimas:
Nedidelę žiedinio kopūsto galvą suskirstykite žiedynėliais. Patroškinkite garuose arba pakepinkite mikrobangų krosnelėje, kol daržovės suminkštės. Prikaistuvyje pakaitinkite šaukštą aliejaus. Įberkite pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. Pakepinkite 1 minutę. Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Kaitinkite, kol mišinys ims virti, tada sumažinkite viryklės karštį ir pamažu kepkite 5 minutes. Padažą užpilkite ant daržovių ir patiekalą į stalą duokite šiltą
Tinka vartoti su:

 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!