20 rezultatų ieškant "brendziu"

Pyragas su vyšniomis

Pyragas su vyšniomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g vyšnių be kauliukų, 30g nesūdyto sviesto, 2 šauk?tai cukraus, 2 šaukštai miltų, puse šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 1/3 stiklinės cukraus pudros, 4 plakti kiaušiniai, 1 1/2 stiklinės pieno, dar 30g nesūdyto s..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Didelis kalakutas, 2.0,5 šaukštelio smulkinto muskato, gvazdikėliai, imbieras, garstyčių milteliai juodieji ir raudonieji pipirai, cinamonas, 3.100 g 30 % riebumo grietinės, 4.50 g aliejaus, 5.30 g sojos padažo. Įdarui: džiovintos ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..

Recepto vertinimas: 3

Kepta višta su citrina

Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..

Recepto vertinimas: 3

Užkepti persikai

Užkepti persikaiIngridientai:1 indelis konservuotų persikų, 200 g grietinėlės, 2-3 kiaušinių tryniai, 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 2 šaukštai brendžio, 50 g susmulkintų migdolų, migdolų patiekalui papuošti. Gaminimas Į kepimo formą sudedame persikų puseles ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti obuoliai

Įdaryti obuoliaiIngridientai:1/4 l. pusiau saldaus baltojo vyno, šaukštas brendžio, arbatinis šaukstelis cukraus, 4 obuoliai, 50g sviesto, konservuotų spanguolių.Gaminimas Vyną sumaišykite su brendžiu ir cukrumi. Obuolius nulupkite ir išpiaukite sėklalizdžius, sudėkite į sviestu išt..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su lašiša

Sumuštiniai su lašišaIngridientai:8 riekės sumuštinių duonos, 2 šaukštai brendžio, 2 šaukštai tirpinto sviesto, 150g. sūdytos lašišos filė, 4g. želatinos, 4 kokteilių vyšnios, žalumynų pauošti.Gaminimas Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkait..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškos ančių krūtinėlės

Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..

Recepto vertinimas: 1

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..

Recepto vertinimas: 0

Antiena, marinuota su brendžiu

Antiena, marinuota su brendžiuIngridientai:5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena), druskos, maltų pipirų. Marinatui: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai brendžio, laurų lapelis, maltų pipirų, 2 šaukštai susmulkintų žalumynų, žalumynų papuošti.Gaminimas N..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk..

Recepto vertinimas: 5

Orinukai su kavos kremu

Orinukai su kavos kremuIngridientai:4 kiaušinių baltymai, 250 g cukraus pudros. Kremui: 185 g juodojo šokolado, 45 g sviesto, 2 šaukšteliai tirpios kavos, 2 šaukšteliai brendžio, 185 ml plaktos grietinėlės.Gaminimas Kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu beriant po šaukštą cukraus p..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Įdaryta antisIngridientai:1 antis, 1 svogūnas, 2 vištų krūtinėlės (be odos), 50 g. susmulkintų petražolių, 150 g. virto rūkyto kumpio, 1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.Gaminimas Iš paruoštos anties atsargiai, n..

Recepto vertinimas: 0

Krevetėmis įdarytas ananasas

Krevetėmis įdarytas ananasasIngridientai:Ananasas, 400 g šaldytų krevečių, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštas brendžio, šaukštas garstyčių, šaukštelis cukraus, 2 šaukštai citrinų sulčių, petražolių ir citrinų griežinėlių papuošti, ma..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vaisiais

Vištienos salotos su vaisiaisIngridientai:300 g virtos vištos krūtinėlės, 200 g konservuotų ananasų, 300 g konservuotų mandarinų, raudonoji paprika, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai brendžio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai citrinų sulčių, 4 gražūs salot..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas su vynu ir brendžiu

Slyvų tortas su vynu ir brendžiuIngridientai:250 g džiovintų slyvų be kauliukų; 125 ml raudonojo vyno; 60 ml brendžio; 125 g lydyto sviesto; Cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cinamono miltelių; 2 kiaušiniai; 125 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti.Gamini..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMIS

UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMISIngridientai:4 išvalyti upėtakiai (viso apie 800 g),400 g braškių,2 šaukštai aliejaus,3 šaukštai sviesto,4 šaukštai susmulkitų migdolų plokštelių,1 šaukštas brendžio,2 šauk&#..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumiIngridientai:100 g juodojo šokolado,3 šaukštai grietinės,150 g pieno,100 g sviesto,300 g cukraus,1 arbatinis šaukštelis sodos, 1 kiaušinis,1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,2 stiklinės milt%..

Recepto vertinimas: 0

Degantys karameliniai lietiniai

Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: brendziu