2 rezultatų ieškant "pertepimams"
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Marcipaninė masėIngridientai:125 g migdolų,125 g cukraus,65 ml vandens,1/2 citrinos sulčių,1/2 arb. šauktelio acto (6 proc.)GaminimasMigdolus apvirkite ir smulkiai sumalkite. Iš vandens, cukraus ir acto išvirkite tirštą sirupą (kad tystų siūlai). Į truput tvėsintą sirupą suberkite m..
Recepto vertinimas: