20 rezultatų ieškant "ziedais"
Graikinis mėsos suvožtinis Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 riekelė baltos duonos 1 apelsinas 400 g maltos mėsos 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių 1 valgomasis šaukštas sojų padažo 2 valgomieji šaukštai margar..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Margos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai. Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tark..
Recepto vertinimas:
Troškintos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. saldžiosios paprikos; 250 g. pomidorų; 100 g. kumpio; 2 kiaušiniai; 1 svogūnas; majonezo, pipirų, aliejaus. Gaminimas: Žiedais supjaustytą svogūną pakepti su aliejum, sudėti pjaustytus paprikų ir pomidorų gabalėlius, sumaišyti..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Gurmanų salotos SUPER Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 80 g kivių, 80 g kivių padažo, 50 g cukinijos, 20 g baltųjų svogūnų, 1 paprika Gaminimas: Cukiniją supjaustome žiedais, svogūną ir papriką - šiaudeliais, kivius pusžiedžiais, likusius kivius susmulkiname su “kuteriu”, už..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos vištų šlaunelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 vištų šlaunelių, 2.2 česnakų skiltelių, 3.2 šaukštų medaus, 4.5 šaukštų aliejaus, šaukštelio vištienos prieskonių, 5.2 porų, konservuotų ananasų Gaminimas: Česnako skilteles nuvalyti, sutrinti ir sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Daržovių ir mėsos troškinys su kava Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo,2. 50 g riebalų, 3.2 nedideli svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 stiklinė stiprios kavos, 6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos, 8.200 g ankštinių pupelių, 9.10—15 džiovintų slyvų, drusk..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..
Recepto vertinimas:
Langetas su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio, 2.druskos, pipirų, 3.50 g riebalų, 4.4 nedideli svogūnai. Padažui: 5.50 g sviesto, 6.1 šaukštas miltų, 7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio, 8.200 g grietinės. Gaminimas: Iš mėsos ..
Recepto vertinimas:
Šventinė silkėIngridientai:1 kg silkių, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas acto, 1-2 šaukštai malto cinamono, stiklinė razinų, šaukštas cukraus, 10-15 gvazdikėlių, apie 300 g svogūnų, 5 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, vandens.Gaminimas Labai gerai išvalytos ir išmirkyto..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su agurkaisIngridientai:300 g šaldytų juros lydekų,150 g svogūnų,100 g agurko,žuvies prieskonių,druskos,2 šaukštai citrinų sulčių,75 g fermentinio surio,2 šaukštai majonezo,krapų šakelių,aliejaus apkepimui.Gaminimas•Svogūnus supjaustome žiedais ir apkepame keptu..
Recepto vertinimas: