17 rezultatų ieškant "zaliaisiais"
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g majonezo, 150 g pomidorų, 100 g žaliųjų žirnelių, 50 g salotų lapų, 10 kiaušinių, druskos, pipirų. Gaminimas: Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir supjaustykite išilgai. Sudėkite tryniais į virš..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ galvutės žiedinio kopūsto, ½ cukinijos, 1-2 pomidorai, 2 svogūnai, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, žalumynų (svogūnų laiškų, krapų), prieskonių (druskos, pipirų, „Vegetos“) Padažui: ½ stiklin..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomisIngridientai:800g jautienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių muštiniams pavolioti, 40g riebalų kepimui, 20g sviesto užpylimui. Įdarui: 200 g džiovintų slyvų, 3—4 svogūnai, prieskonių (muskato, cinamono, p..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos maltiniaiIngridientai:600 g kalakutienos, 2 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, 60 g sviesto, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami p..
Recepto vertinimas:
Virtas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų), druskos, 1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūd..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais
Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgaisIngridientai:1kg. minkštos veršienos, 2 morkos, poras, svogūno galvutė, stiklinė baltojo vyno, druskos, įvairių maltų prieskonių (pagal skonį), citrina, konservuoto moliūgo gabaliukų, riebalų kepimui.Gaminimas Paruošti marinatą. ..
Recepto vertinimas:
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabaisIngridientai:vienos silkės filė, 250 g konservuotų žirnelių, 5 krabų lazdelės, majonezo, nedidelis svogūnas, druskos.Gaminimas Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti pries..
Recepto vertinimas:
Vištienos kepsnys „Sombrero“
Vištienos kepsnys „Sombrero“Ingridientai:4 vištienos krūtinėlių filė; 100 g fermentinio sūrio; 1 indelis konservuotų ananasų; 1 valg. š. majonezo; Vištienos prieskonių; Kario. Garnyrui: 1 stiklinė ryžių; 1 saldžioji paprika; Žaliųjų žirnelių; Konservuotų kukurūz�..
Recepto vertinimas:
STRĖVOS SUKTINISIngridientai:800g kiaulienos nugarinės2 kiaušiniai3 šaukštai džiūvėsėlių3 šaukštai riebalų kepsniui kepti1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpiltipipirų, petražoliųĮdarui: 3-4 džiovint..
Recepto vertinimas:
SILKĖ SU ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS IR KRABAIS
SILKĖ SU ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS IR KRABAISIngridientai:vienos silkės filė250 g konservuotų žirnelių5 krabų lazdelėsmajonezonedidelis svogūnasdruskosGaminimasSilkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir s..
Recepto vertinimas: