25 rezultatų ieškant "zele"
Varškės pyragas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25- 15 vnt. sausainių 75-100 g sviesto arba margarino Įdarui 200 g varškės arba kasella sūrio 200 ml grietinės 100 g želė cukraus Multi Papuošimui 100 g želė cukraus Multi 1/2 l šviežių arba šaldytų uogų 400 ml uogų skoni..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis apelsinų želė; 1 pakelis vyšnių želė; 200 g. grietinėlės; 2 šaukštai cukraus. Kisieliui: 100 g. šokolado; 1 stiklinė pieno; 1 šaukštas krakmolo; 1 pakelis vanilinio cukraus; truputis aliejaus formelėms patepti..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Žėlė tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras jogurto, galima ir natūralaus, cukraus pagal skonį, 2 kiaušinių baltymai, 4 šaukštai želatinos, mandarinų,apelsinų ar kitokių vaisių ( išskyrus kivius, nes skystina) papuošimui: sausainių, kokoso drožlių, mandarinų. Ga..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
POMIDORAI SU ŽELE Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 litrai virinto vandens, 5 šaukštai su kaupeliu želatinos, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukštai druskos, 1 šaukštas acto. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti pusėje litro vandens, ištirpinti ir supilti likusį 1,5 litro. Sudėti cukrų, drusk..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..
Recepto vertinimas:
Žėlė su vaisiais ir džinuIngridientai:400 g mažų juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 g želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas 1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti ša..
Recepto vertinimas:
Kapučino želėIngridientai:5 šaukšteliai želatinos, 600ml stiprios kavos, 100g rudojo cukraus, 4 šaukštai kavos likerio 150ml riebios grietinėlės.Gaminimas 1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva..
Recepto vertinimas:
Pieniška ŽelėIngridientai:1l. pieno, 4 tryniai, 5 šaukštai cukraus, 1 lazdelė vanilės, 1 stiklinė apelsinų sulčių, 2 šaukštai želatinos, vaisiai papuošimui.Gaminimas Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirp..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su želėIngridientai:1 pakelis vaisių želė, pusė apelsino, 2-3 mėlynos vynuogės, pusė banano.Gaminimas Želė ištirpinti vandenyje, sumaišyti ir sudėti į desertinę vazelę. Puošti apelsino skiltele. Indą atšaldyti. Kai želė sustingsta, supjaustyti kubeliais, vis..
Recepto vertinimas:
Vaisių ir želė desertasIngridientai:1/2l. grietinės, 2 pakeliai vaisių žėlė, vanilinio cukraus, vaisių (konservuotų ananasų arba persikų).Gaminimas Paruošti želė, grietinę išplakti su vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su stingstančia želė, išpilstyti į indelius, kuriuose pridėta..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertasIngridientai:1 pakelis apelsinų želė, 1 pakelis vyšnių želė, 200 g. grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, Kisieliui: 100 g. šokolado, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštas krakmolo, 1 pakelis vanilinio cukraus, truputis aliejaus formelėms patepti.Gaminimas Iš kis..
Recepto vertinimas:
Vanilinis vyniotinis su braškių žele
Vanilinis vyniotinis su braškių želeIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukštai miltų, 2 šaukštai krakmolo, šaukštas cukraus pudros, Įdarui: 200 ml grietinėlės, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 100 g cukraus, 1,5 šaukštelio želatinos, 100 g šviežių br..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su želė gabaliukais
Vyniotinis su želė gabaliukaisIngridientai:400 g sausainių, 400 g varškės, 400 g kondensuoto pieno, 200 g sviesto, 1 citrina, želė saldainiai arba spalvota želė.Gaminimas Sviestą išsukti su kondensuotu pienu. Sudėti varškę ir išmaišyti. Želė (saldainius) supjaustyti gabaliukais, c..
Recepto vertinimas:
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Jogurtinė žėlė (Violetos)Ingridientai:Jogurtas, mėgstamo skonio želė.Gaminimas 1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mi�..
Recepto vertinimas:
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želė
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želėIngridientai:10 džiūvėsėlių (arba apie 150 g jau sumaltų džiūvėsėlių); 60 g sviesto; 5 valg. š. cukraus; 1 pak. citrinų skonio želė; 250 g braškių; 3 valg. š braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 citrino..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir želė tortas su braškėmis
Jogurto ir želė tortas su braškėmisIngridientai:150 g maltų džiūvėsėlių; 75 g margarino; 3 valg. š. cukraus; 10 arb. š. želatinos; 500 g jogurto; 1 citrinos sultys ir trinta citrinos žievelė; 3 baltymai; 100 ml grietinėlės; 400 g braškių; 1 pak. braškių arba žemuogių skonio ž..
Recepto vertinimas:
Želė su vynuogėmis ir džinuIngridientai:6 porcijos 400 g smulkių juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 ml želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Prideng..
Recepto vertinimas: