25 rezultatų ieškant "vidu"
Morkburgeris Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 ar 3 morkų, 2 svogūnų galvučių, 1 ar 2 šaukštų krakmolo, 1 ar 2 šaukštų miltų, 1 ar 2 šaukštų manų kruopų, druskos, pipirų, prieskonių, 2 ar 3 pomidorų, p pomidorų padaž..
Recepto vertinimas:
Rūkyta žuvimi įdaryti pomidorai
Rūkyta žuvimi įdaryti pomidorai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 pomidorai, druskos,maltų pipirų,muskato riešutų,300g rūkytos menkės,kiaušinis, 4 šaukštai sviesto,šaukštas aliejaus,svogūnas, 50ml grietinėlės,60g sviesto su žalumynais. Gaminimas: Pomidorus nuplauti, nupjauti virš..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Dorados su apelsinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 doradų 2 šaukštų citrinos sulčių druskos, pipirų saujelės petražolių 4 česnako skiltelių 2 apelsinų aitriosios paprikos 150 g salierų kotų 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 50 ml sauso baltojo vyno 100 ml žuvų sultinio 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Pupelėmis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 1 kiaušinis, 50 g olandiško sūrio arba pyrago džiūvėsių. Įdaras; 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūnų ar maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nupjaukite ..
Recepto vertinimas:
Ananasas įdarytas krevečių salotomis
Ananasas įdarytas krevečių salotomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 ananasas (apie 1,3 kg), 100g krabų lazdelių, 150g krevečių, 10g Voičesterio padažo, 100g majonezo, 120g kečupo, 150g pomidorų, 80g citrinos, salotų lapų, migdolų lapelių (lakštų), įvairių prieskonių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Kimšta bandelė „Vitaminas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 bandelės, 2.150 g sviesto, 3.200 g virtos dešros, 4.2 kiaušiniai, 5.2 rauginti agurkai, petražolių, krapų, 6.50 g fermentinio sūrio, pipirų, druskos Gaminimas: Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagam..
Recepto vertinimas:
Šventiniai meduoliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg meduolių, 2.0,5 l grietinėlės, 3.200 g sviesto, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.1 stiklinė cukraus, 6.4 tryniai, 7.200 g varškės, 8.0,5 stiklinės riešutų, 9.1 plytelė šokolado. Gaminimas: Iš iškepto meduolio išpjauti pir..
Recepto vertinimas:
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 žąsis ar kalakutas, druskos, 3 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 kg obuolių, arba džiovintų slyvų, vandens. Gaminimas: Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir sl..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis, įdarytas obuoliais
Keptas karpis, įdarytas obuoliais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg karpio, 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, Gaminimas: 1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir aša..
Recepto vertinimas:
Makaronai su „Vidurnakčio“ padažu
Makaronai su „Vidurnakčio“ padažuIngridientai:400 g makaronų 1 svogūnas 250 g pomidorų 250 g mažos cukinijos 1 žalioji paprika 200 g džiovintų slyvų 100 ml alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis šviežių mėtų 1 šaukštelis šviežių bazilik..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos “Romantika“
Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..
Recepto vertinimas:
Baklažanai, įdaryti avienaIngridientai:400g avienos, 4 baklažanai, 1 paprika, 4 pomidorai, druskos, pipirų pagal skonį. Gaminimas Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Ją pasūdyti, papipirinti. Baklažanus nuplauti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Į vidų prikemšame mėsos. Pomid..
Recepto vertinimas:
Svogūnai su ryžiaisIngridientai:1 kg svogūnų (galvutės turi būti vienodos), 100 g ryžių, 3 šaukštai riebalų, stiklinė pieno, čiobrelių, 100 g pomidorų pastos, šaukštas miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė daržovių sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, nupjaut..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..
Recepto vertinimas:
Ananasas, įdarytas krevečių salotomis
Ananasas, įdarytas krevečių salotomisIngridientai:1 ananasas (apie 1,3kg.), 100 g. krabų lazdelių, 150 g. krevečių, 10 g. vorčesterio padažo, 100g. majonezo, 120g. kečupo, 150g. pomidorų, 80 g. citrinos, salotų lapų, migdolų lapelių, įvairių prieskonių pagal skonį.Gaminimas Anana..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Saldi vidurvasario sriubaIngridientai:4 porcijos 250 g aviečių, 250 g braškių, 250 g grietinės, 300 ml vandens, šaukštelis krakmolo, 150 g cukraus, mėtos šakelė.Gaminimas Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspau..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Kalakutas įdarytas daržovėmis ir vaisiais
Kalakutas įdarytas daržovėmis ir vaisiaisIngridientai:1 kalakutas; 500 g džiovintų slyvų; 500 g džiovintų obuolių; 200 g razinų; 500 g kubeliais pjaustytų morkų; Virtos kepenėlės; Skrandelis; Širdelė; 3 svogūnai; Malti kvapieji pipirai; Muskato riešutas; Kmynai; 200 g sviesto; Drus..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Ingridientai: 1 kilogramo karpis, 4 skiltelės česnako, 1 citrina, 2 morkos, 2 svogūnai, 150 gramų majonezo, druskos, pipirų, mairūnų Gaminimas Išvalytą, nuskustą ir gerai išplautą karpį įtriname druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir 1/2 supjaustytos su žiev..
Recepto vertinimas: