Baklažanai, įdaryti aviena

Ingridientai:
400g avienos,
4 baklažanai,
1 paprika,
4 pomidorai,
druskos, pipirų pagal skonį.

Gaminimas
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Ją pasūdyti, papipirinti. Baklažanus nuplauti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Į vidų prikemšame mėsos. Pomidorus, baklažanų vidų ir papriką smulkiai supjaustome. Dedame į indą, kuriame bus troškinami baklažanai.
Sudedame baklažanus ir užpilame vandeniu, kad ne visai apsemtų baklažanus. Troškinti apie 30 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!