25 rezultatų ieškant "kopusta"
Kopūstinukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr. kopūsto (apie 1/4 gūžės)1 kiaušinis2 v. š. miltų1 v.š. kruopų (kokios mėsgtamiausios)2 v.š. kefyro1/2 arb. š. kepimo milteliųaliejaus kepimuidruskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas: Kopūstą sumalti mėsmale su stambiausiu si..
Recepto vertinimas:
Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..
Recepto vertinimas:
Vegetariški greituliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Paruošimo laikas: 20 min. Virimo laikas: 10 min. Įdaras: 2 valgomieji šaukštai aliejaus 3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų 10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų 50 g pjaustyto kiniško kopūsto 15 g pjau..
Recepto vertinimas:
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Kepsnys Bolivia Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g rapsų aliejaus 500g bulvių 300g žiedinių kopūstų 70g vandens 1 šaukštas kmynų Gaminimas: Į įkaitusios keptuvę pilame rapsų aliejų. Nuskutame ir šiaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome žiedinį kopūstą kubeliais.Viską sudeda..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 40 g riebalų, svogūnas, druskos, pipirų, mairūno, 2 skiltelės česnako, tarkuotos citrinos žievelės, petražolės šaknis, 4 morkos, 4 kopūsto griežinėliai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstais
Aviena, troškinta su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Žąsis su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, 1 kg raugintų kopūstų, druskos, vandens. Gaminimas: Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Grybai su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sūdytų grybų, l svogūnas, 400 g kopūstų, 3 šaukštai margarino, druskos, muskato riešuto, kmynų, 1 kiaušinis. Gaminimas: Grybus, svogūną ir kopūstus supjaustyti šiaudeliais arba sukapoti. Svogūnus pakepinti riebaluose, kol pa..
Recepto vertinimas:
Kibinai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25 g mielių 100 g pieno 1 kiaušinis 200 g grietinė 0,5 kg miltų Aptepimui: 0,5 kiaušinio Įdarui: 300 g jautienos be kaulo100 g kopūstų10..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Troškinys su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon ..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotosIngridientai: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva 2 pomidorai 1 didelė raudona ar geltona paprika 2 agurkai 1 poras petražolių Padažui: 100ml natūralaus jogurto 100ml galima ir mažiau majonezo baziliko česnako Gaminimas: Kopūstą numirkome s..
Recepto vertinimas:
Vištienos gaiviosios salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 rūkyta vištienos šlaunelė 500-700 gr. pekino kopūsto 200-300 gr. konservuotų ananasų 150 gr. poro 200-300 gr. fermentinio sūrio 4-5 šaukštai majonezo Gaminimas: Šlaunelę supjaustome juostelėmis, taip pat pjaustome ir sūr�..
Recepto vertinimas:
Kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. mėlynojo kopūsto; 2 obuoliai; 1 nedidelis svogūnas; 1 skiltelė česnako; 1 citrinos sultys; 4 šaukštai aliejaus truputis druskos, pipirų. Gaminimas: Paruošiame padažą iš susmulkinto česnako, citrinos sulčių, aliejau..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60g ruginių miltų 70g kvietinių miltų 3/8 l pieno žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1 šaukštelis cukraus 8 šaukšteliai aliejaus Įdarui : 600g raugintų kopūstų 150g abrikosų marmelado 4 šaukštai baltojo vyno 100g..
Recepto vertinimas:
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 2 morkos, 1 salieras, 5 – 6 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: p..
Recepto vertinimas:
Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..
Recepto vertinimas:
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rudongūžis kopūstas, 30g. sviesto, šaukštelis kmynų sėklų, šaukštas aromatinio acto ir šaukštelis lipnaus rudojo cukraus. Gaminimas: Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode iš..
Recepto vertinimas: