Keptas karpis, įdarytas obuoliais


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg karpio, 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių,
Gaminimas:

1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir ašakas ir nusausinkite. Vidų ir išorę pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkite druska ir pipirais. Įdarykite karpį. Pjūvio kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Karpį, apteptą saulėgrąžų aliejumi, dėkite į skardą, pateptą saulėgrąžų aliejumi ir kepkite 200  C karštumo orkaitėje 15-20 minučių.

 

Vincentas Sakas 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!