Keptas karpis, įdarytas obuoliais
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg karpio, 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių,
Gaminimas:
1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir ašakas ir nusausinkite. Vidų ir išorę pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkite druska ir pipirais. Įdarykite karpį. Pjūvio kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Karpį, apteptą saulėgrąžų aliejumi, dėkite į skardą, pateptą saulėgrąžų aliejumi ir kepkite 200 C karštumo orkaitėje 15-20 minučių.
Vincentas Sakas
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!