25 rezultatų ieškant "versiena"
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 stiklinės vandens, poras, 4 morkos, kopūstas, stiklinė supjaustytų ankštinių pupelių, stiklinė žirnių, druskos, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas:
Veršiena su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 stiklinės vandens, šaukštas sviesto, svogūnas, šaukštas miltų, druskos, pipirų, šaukštas grietinės, 2 kiaušinio tryniai, stiklinė ryžių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Su..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, morka, svogūnas, petražolė, druskos, 2 stiklinės vandens, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukšteliai miltų. Gaminimas: Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti ..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su daržovėmis
Troškinta veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, svogūnas, petražolė, 4 morkos, stiklinė žirnelių, 1,5 stiklinės supjaustytų ankštinių pupelių, 2 stiklinės vandens. Druskos, 5 bulvės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pake..
Recepto vertinimas:
Veršiena folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, druskos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas tarkuotų petražolių, poras, džiovintų mėtų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, apšlakstyti sultimis, suvynioti į foliją..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Apkepta veršiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, druskos, pipirų, citrinos sulčių, riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, šaukštas maltų džiūvėsėlių, šaukštas sulčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska..
Recepto vertinimas:
Veršiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, prieskonių, citrinos sulčių, riebalų, citrinos griežinėlių, petražolės lapelių. Tešlai: stiklinė miltų, druskos, stiklinė vandens, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 kiaušinių baltymai. Gaminimas: Mėsą su..
Recepto vertinimas:
Ispaniška paelja su veršiena Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g veršienos kumpio 300 g saliamio 2 raudonos saldžiosios paprikos 200 g šaldytų brokolių 200 g šaldytų šparaginių pupelių 150 g konservuotų moliuskų 150 g krevečių 4 skilt. česnako 1 svogūn..
Recepto vertinimas:
Veršiena su mairūnu obuolių sultyse
Veršiena su mairūnu obuolių sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas, šaukštas susmulkinto mairūno, šaukštas miltų, 3.2 šaukštai sviesto, žiupsnelis maltų garstyčių, lauro lapelis, šaukštas citrinos sulčių, drusk..
Recepto vertinimas:
Veršiena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, svogūnas, 2.2 bananai, apelsinas, 3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų, 4.200 ml apelsinų sulčių, 5.6 šaukštai romo, šaukštas aliejaus, baltųjų pipirų, druskos, šaukštelis džiovinto peletrūno. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..
Recepto vertinimas:
Virta veršiena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.2 stiklinės vandens, 3.1 šaukštas sviesto, 4.1 svogūnas, 5.1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 6.1 šaukštas grietinės, 7.2 kiaušinio tryniai, 8.1 stiklinė ryžių, 9.2 stiklinės vandens, drusko..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su veršienaIngridientai:500 g veršienos 1 svogūnas 2 šaukštai aliejaus 1 l sultinio 500 g bulvių 600 g įvairių daržovių petražolių pipirų druskosGaminimasMėsą supjaustykite 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną supjaustykite kubeliais. Puode �..
Recepto vertinimas:
Veršiena, kepta su šalavijaisIngridientai:4 veršių mėsos išpjovos, 50 g miltų, 1 kiaušinis, 2-3 šaukštai pieno, 1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių, 1 citrina, 3/4 stiklinės džiūvėsėlių, 1 šaukštas alyvų aliejaus, 50 g sviesto, 1 česnako skiltelė.Gamini..
Recepto vertinimas:
Virta veršiena su daržovėmisIngridientai:600g veršienos, 600—800 g daržovių (morkų, gelteklių, kaliaropių, žiedinių kopūstų, salierų, žirnelių), 40 g sviesto, džiovinto lietuviško ar fermentinio sūrio, druskos.Gaminimas Mėsa dedama į verdantį, truputį pasūdytą vand..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Kepta veršiena su kiaušinių padažu
Kepta veršiena su kiaušinių padažuIngridientai:1 kg veršienos, 1 stiklinė pieno (veršienai mirkyti), prieskonių, druskos, 1 stiklinė sultinio ar karšto vandens, truputis riebalų kepimui. Kiaušinių padažui: 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 2 tryniai (ar kiau�..
Recepto vertinimas:
Įdaryta veršiena su vaisiaisIngridientai:1,5 kg. veršienos kumpio, 0,2 kg. džiovintų abrikosų, 0,1 kg džiovintų slyvų, 30 g. universalių prieskonių.Gaminimas Veršienos kumpį nuplauti, išpjauti visas plėves, lengvai išmušti, įtrinti prieskoniais. Dalį veršienos - sumalti. Vaisius..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas: