Veršiena su mairūnu obuolių sultyse
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.600 g veršienos,
2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas,
šaukštas susmulkinto mairūno,
šaukštas miltų,
3.2 šaukštai sviesto,
žiupsnelis maltų garstyčių,
lauro lapelis,
šaukštas citrinos sulčių,
druskos.
Gaminimas:
Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. Patiekti su ryžiais ir salotomis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!