8 rezultatų ieškant "verselio"
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Veršelio liežuvis su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 veršelio liežuvis,2.1/2 stiklinės medaus, 3.1/2 šaukšto prieskonių, 4.1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 5.1/2 stiklinės acto,6.1/2 stiklinės razinų,7.1/4 šaukštelio garstyčių, 8.1 šaukštelis druskos. Gaminimas: Išvirti l..
Recepto vertinimas:
Veršienos inkstai su konjaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 dideli veršelio inkstai, pieno, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.200 g 20 % riebumo grietinėlės, 5.2 šaukštai konjako, druskos, pipirų. Gaminimas: Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKUIngridientai:2 dideli veršelio inkstaipieno2 šaukštai riebalų1 šaukštas miltų200 g 20 % riebumo grietinėlės2 šaukštai konjakodruskospipirųGaminimasInkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysl..
Recepto vertinimas: