VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU
Ingridientai:2 dideli veršelio inkstai
pieno
2 šaukštai riebalų
1 šaukštas miltų
200 g 20 % riebumo grietinėlės
2 šaukštai konjako
druskos
pipirų
Gaminimas
Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.
Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti su biria ryžių koše ir keptais svogūnais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!