20 rezultatų ieškant "nors"
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikia tešlai: 3 stiklinių miltų, 200 g vegan margarino, ¾ stiklinės sojos pieno, druskos. Kremui: 0,5 l sojos pieno, 1 stiklinės cukraus, 1-2 šaukštai krakmolo, 250 g vegan margarino, riešutų ar kokių nors vaisių. Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Jogurto tortas su medumiIngridientai:335 g miltinio cukraus, 225 g minkšto sviesto, 4 kiaušiniai, 335 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 400 g natūralaus jogurto, skysto medaus.Gaminimas 1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi. 2. ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos maltiniaiIngridientai:l/2kg kiaulienos, 2 riekelės pyrago, l/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, prieskonių, 1 svogūnas, taukų kepimui, džiūvėsėlių maltiniams pavolioti, 1/4 stiklinės sultinio ar vandens.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas rie..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Sūris, keptas tešlojeIngridientai:400g lietuviško sūrio, 2 stiklinės rūgusio pieno, 2 kiaušiniai, 1—1,5 stiklinės miltų, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. S�..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepasIngridientai:500 g varškės, 4 kiaušiniai, 50—100g sviesto, 2—3 valg. š. cukraus, 2—3 valg. š. manų kruopų, 1/2 stiklinės grietinėlės ar pieno, truputis druskos; džiūvėsėlių kepimo formai pabarstyti.Gaminimas Manų kruopos užpilamos grietinėl..
Recepto vertinimas:
Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..
Recepto vertinimas:
Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..
Recepto vertinimas:
Mieliniai blynaiIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų, 20 g mielių, 2 kiaušiniai, 2—3 stiklinės pieno, cukraus, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Trečdalis miltų užplikoma verdančiu pienu, viršus pabarstomas miltais ir pusvalandžiui paliekama, kad susaltų. Mielės išt..
Recepto vertinimas:
Velykinis sūrisIngridientai:2kg. varškės, 2 tryniai, 300g. sviesto, stiklinė cukraus, pusė pakelio vanilinio cukraus, stiklinė plaktos grietinėlės.Gaminimas Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai suk..
Recepto vertinimas:
Picos pyragasIngridientai:Tešla:Miltai - 250 gr.Sviestas - 50 gr.Kiaušinis - 1 vnt.grietinė - 200 gr.picos prieskoniai (pagal skonį)Įdaras:1-2 svogūnas,rukytos kiaulienos arba jautienos file (Iš serijos Panevėžio filė)konservuotų barščių (0,5 ltr. stiklainis)saldi paprika - 1česnakas ..
Recepto vertinimas: