18 rezultatų ieškant "uzpilta"
Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose
Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žuvies, 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė maltų džiūvėsėlių, 2-3 kiaušiniai, prieskonių žuviai , aliejaus kepimui. Gaminimas: Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome ju..
Recepto vertinimas:
UŽPILTA PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2-3kg. paprikos, česnako, 6 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, stiklinė aliejaus, 2-3 šaukštai druskos, 2 šaukšteliai citrinos rūgšties, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, i�..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena garstyčių padaže
Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:Biskvitui: 8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 30 g krakmolo, citrinos žievelės. Kremui: 1 l tirštos grietinės arba grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 sti..
Recepto vertinimas:
Troškinta lydekaIngridientai:1kg lydekos, 40g sviesto, 1 svogūnas, 1 morka, prieskonių, druskos, l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, miltų, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma ..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai:1kg lydekos, prieskonių, 2 šaukštai aliejaus ar lydyto sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 citrina arba citrinos rūgšties, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su ..
Recepto vertinimas:
Menkė, kepta su bulvėmisIngridientai:800 g šaldytos menkės minkštimo, 1 šaukštas miltų ar džiūvėsėlių, 100 g sviesto ar lašiniukų, truputis maltų pipirų, druskos, 1 kg bulvių, 2 stiklinės baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Atšildyta menkė supjaustoma gabalai..
Recepto vertinimas:
"Paukščių pieno" tortasIngridientai:3 pakeliai varškės, 300 g sviesto, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai želatinos, 2 stiklinės cukraus, 0,5 l. pieno, razinų, kvapų, riešutų, marmelado, vaisių iš kompoto, citrinos rūgšties, galima ir svarainių. Dedant į masę, reikia susmulkinti..
Recepto vertinimas:
Užpiltas vaisių kisieliusIngridientai:Kisieliui: 750g raudonų vaisių: vyšnių, braškių, serbentų, 1 stiklinė raudonojo vyno, 80g cukraus, 50g krakmolo, Padažui: 3 kiaušinių tryniai, 1 stiklinė lieso pieno, 1 pakelis vanilinio cukraus.Gaminimas Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas žirninis blynasIngridientai:2—3 stiklinės žirninių miltų, vandens, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto vandens išmaišoma tirštoka tešla ir mediniu šaukštu labai gerai išplakama. Kuo daugiau į tešlą patenka oro, kuo ji puresnė, tuo geresnis, puresnis ir ..
Recepto vertinimas:
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)Ingridientai:500 g veršienos išpjovos, 1 stiklinė raudonojo vyno, 1 svogūnas, druska, citrininiai pipirai, aliejus. Gaminimas Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkait..
Recepto vertinimas:
Užpilta paprika su česnakuIngridientai:2-3 kg. paprikos, česnako, 6 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, stiklinė aliejaus, 2-3 šaukštai druskos, 2 šaukšteliai citrinos rūgšties, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, išv..
Recepto vertinimas:
KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽUIngridientai:6 nedideli apelsinai6 obuoliai125 g razinų60 g cukraus1/2 arbat. šaukštelio druskos1 arbat. šaukštelis imbiero1/4 arbat. šaukštelio tarkuoto muskato riešuto1/8 l raudonojo vyno acto250 g bruknių uog..
Recepto vertinimas:
Veršiena su vermuto padažuIngridientai:(6 porcijos)375 g veršienos filė,375 g kiaulienos šoninės juostelių,2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių,125 g pievagrybių,truputis druskos, pipirų.Padažui:30g sviesto,1 arbatinis šauk#..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų,30 g krakmolo, citrinos žievelės.Kremui: 1 l. tirštos grietinės arba grietinėlės,200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios saldžios ar..
Recepto vertinimas: