Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 kg žuvies,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių,
2-3 kiaušiniai,
prieskonių žuviai ,
aliejaus kepimui.
Gaminimas:
Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.Jas pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.Tada šias juosteles susukame į ritinėlius ir persmeigiame mediniais smeigtukais.Taip paruoštą žuvį dedame į įkaitintą aliejų ir kepame maždaug 5 min.Kai žuvis gražiai pagelsta, išgriebiame ją iš aliejaus ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.Žuvį patiekiame užpiltą sviestu su keptomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!