20 rezultatų ieškant "svogunus"

Kalmarų salotos

Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..

Recepto vertinimas: 1

Maltos mėsos suvožtiniai

Maltos mėsos suvožtiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 svogūnas 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 300 g maltos mėsos 2 valgomieji šaukštai garstyčių ½ arbatinio šaukštelio druskos ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų 200 g tarkuoto sūrio 4 riekelės ruginės d..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Troškintos stintos majoneze "Karotinas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 stintos 300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“ 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių 2 vnt.lauro lapų druskos, svogūnų laiškų Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena slyvų padaže

Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su grietine

Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir dešros apkepas

Bulvių ir dešros apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 200 g virtos dešros, 2 – 3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendrų grūdeliai, 1 stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 –..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kepenų paštetas

Bulvių ir kepenų paštetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 0,5 kg. jautienos kepenų, 100 g. lašinių, 2 morkos, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 kiaušinis, malti kalendrų grūdeliai, pipirai, druska. Gaminimas: Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..

Recepto vertinimas: 4

Kepenėlių apkepas

Kepenėlių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kepenų, 300 g virtų bulvių, 200 g svogūnų, 3 kiaušiniai, 300 g grietinės, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, druskos, pipirų. Gaminimas: Kepenėlės supjaustyti kubeliais. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti. Grietinę išp..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su svogūnais

Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškos salotos

Meksikietiškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 geltona paprika, 1 raudona paprika, 1 žalia paprika, 4 šaukštai aliejaus, avokada, 4 pitų paplotėliai, 2 svogūnai, 200 g keptos jautienos, 150 g salotų, šaukštelis kmynų, šaukštas sojų padažo. Gaminimas: Paplotėlius apšlaksty..

Recepto vertinimas: 0

Tikras jautienos žlėgtainis

Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su silke ir ryžiais

Salotos su silke ir ryžiaisIngridientai:Silkė, 2 šaukštai ryžių, 2 galvutės svogūno, 3 šaukštai majonezo.Gaminimas Išmirkytą silkę supjaustyti mažais gabaliukais. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, užpilti verdančiu vandeniu ir jame palaikyti 1-2 valandas. Vandenį nupilti, svog..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnai su ryžiais

Svogūnai su ryžiaisIngridientai:1 kg svogūnų (galvutės turi būti vienodos), 100 g ryžių, 3 šaukštai riebalų, stiklinė pieno, čiobrelių, 100 g pomidorų pastos, šaukštas miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė daržovių sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, nupjaut..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų šlaunelės su kariu

Viščiukų šlaunelės su kariuIngridientai:12 viščiukų šlaunelių (be odos), druskos, pipirų, 4 šaukštai žemės riešutų aliejaus, 200 g porų, 200 g svogūnų, 3 česnako skiltelės, 30 g imbierų, 2 šaukštai kario, 6 žaliųjų citrinų lapeliai arba 2 žaliųjų citrinų tarkuotos �..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryti svogūnai su jautiena

Įdaryti svogūnai su jautienaIngridientai:4 dideli svogūnai, 400 g virtos jautienos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė jautienos sultinio, maltų juodųjų pipirų, druskos, krapų.Gaminimas Svogūnus nulupame, apverdame,..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..

Recepto vertinimas: 0

Turkiškai įdaryti moliuskai

Turkiškai įdaryti moliuskaiIngridientai:1,5 kg stambių valgomųjų moliuskų, 750 g svogūnų, 100 g ryžių, 100 g alyvų aliejaus, 75 g Korinto razinų, 50 g v algomųjų pušies kankorėžių sėklų, pipirų, cinamono, druskos.Gaminimas Moliuskus nuplaukite, nuvalykite, atidarykite kriaukles..

Recepto vertinimas: 5

Afganiška paukštiena su ryžiais

Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: svogunus