Užpilta paprika su česnaku
Ingridientai:2-3 kg. paprikos,
česnako,
6 stiklinės vandens,
stiklinė cukraus,
stiklinė aliejaus,
2-3 šaukštai druskos,
2 šaukšteliai citrinos rūgšties,
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.
Gaminimas
Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, išvirti užpilą. Papriką nuvalyti, supjaustyti gabalėliais skersai ar išilgai. 1-2min. įmesti į verdantį užpilą ir išgriebti. Karštą papriką sudėti į stiklainius, užpilti verdančiu užpilu, įdėti po skiltelę česnako ir uždengti. Kaitinti nereikia.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!