20 rezultatų ieškant "metu laiku salotos"
Kefyro sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: • 1,5 l jautienos ar vištienos sultinio, • 50 g miltų, • 70 g ryžių, • 250 g kefyro, • 60 g sviesto ar margarino, • 1 skiltelės česnako, • 1 kiaušinio trynio, • 1 raudonosios paprikos, • druskos, džiovintų mė..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Šalta kivių sriubaIngridientai:1 l vandens 40 g cukraus pudros 4 gvazdikėliai 1 cinamono lazdelė 80 ml uogų sirupo 5 kiviai 100 g grietinėlės mėtų lapelių 375 g rabarbarų kiaušinių ir pieno mišinio 80 ml balto vyno 100 g braškiųGaminimasRabarbarus nuplauk..
Recepto vertinimas:
Šalta cukinijų ir pomidorų sriuba
Šalta cukinijų ir pomidorų sriubaIngridientai:2 - 3 cukinijos (mažos) 450 g natūralus jogurto 150 g grietinėlės 125 ml pieno 300 g pomidorų (nuluptų) mėtų arba peletrūnų krapų petražolių 5 salotų lapai 1 kietai virtas kiaušinis 1 – 2 skilt. česnako druskos pipirųGamin..
Recepto vertinimas:
Agurkų salotos su kefyruIngridientai:2 agurkai, 2 šaukštai druskos, 2 stiklinės kefyro, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 smulkiai sukapoti svogūnų laiškai, 2 arbatiniai šaukšteliai mėtų lapelių, šviežiai maltų pipirų. Gaminimas Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, suded..
Recepto vertinimas:
Šalta jogurto ir mėtų sriubaIngridientai:300 g natūralaus jogurto, 150 ml pomidorų sulčių, 300 ml pieno, 1 česnakų skiltelė, 1 mažas agurkas, 2 šaukštai susmulkintų mėtų, druskos, maltų pipirų, mėtų lapelių sriubai papuošti.Gaminimas Jogurtą ir pomidorų sultis supila..
Recepto vertinimas:
Duonos giraIngridientai:1kg džiovintos duonos, 10l. vandens, 800g cukraus, 40g mielių, žiupsnelis mėtų, razinų.Gaminimas Riekelėmis supjaustyta duona gruzdinama, kol pageltonuoja, ir užpilama verdančiu vandeniu, dedama mėtų. Po 24 val. perkošiama, suberiamas cukrus, supilamos su cuk..
Recepto vertinimas:
Medaus ir mėtų kokteilisIngridientai:2 porcijoms: 2 stiklinės vandens, 2 pakeliai mėtų, 2 pakeliai žalios arbatos, 2 šaukštai medaus, 2 šaukštai klevų sirupo.Gaminimas Užplikyti mėtas ir arbatą. Po 10 min. perkošti. Sudėti medų ir supliti klevų sirupą. Šaltomis dienomis galima g..
Recepto vertinimas:
Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..
Recepto vertinimas:
Marokietiška avienaIngridientai:5 kg avies koja be kaulo, 5 grūstos česnako skiltelės, 3 šaukštai maltų kalendrų, 3 šaukštai kmynų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai skysto medaus, 2 šaukštai mėtų padažo, salotų, 5 šaukštai sezamų pastos, 4 šaukštai natūralaus jo..
Recepto vertinimas:
Paprika, įdaryta kruopomisIngridientai:6 raudonosios paprikos, 230 g miežinių kruopų, kiaušinio trynys, svogūnas, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai razinų, 2 šaukštai susmulkintų mėtų, druskos, maltų juodųjų pipirų, šaukštelis alyvuogių aliejaus, mėtų papuošti, aliejaus kepti..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su paprikų padažuIngridientai:Po 300 g kiaulės mentės ir kalakuto krūtinėlės, 3 svogūnai, pusė šaukštelio maltų pipirų, 3 skiltelės česnako, 6 šaukštai laimų sulčių, alyvuogių aliejaus, 4 šakelės kalendrų, po 2 šakeles mėtų ir petražolių, 50 g marinuotų aitr..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su aguročiaisIngridientai:400g ryžių, 25 ml aliejaus, 2 cinamono lazdelės, 6 gvazdikėliai, žiupsnelis kardamono, 2 svogūnai, 2 aitriosios paprikos, žiupsnelis imbiero, 6 maži aguročiai, 2 pomidorai, 1/2 indelio raudonųjų pupelių (200g), mėtų lapeli..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Braškių tortas su mėtų kremuIngridientai:16 porcijų 110 g miltų, 400 g braškių, 200 g miltinio cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 5 kiaišiniai, 75 g krakmolo, 2 šaukštai kakavos miltelių, pakelis kepimo miltelių, 20 g želatinos, 750 g grietinėlės, 3 šaukštai mėtų sirupo, dru..
Recepto vertinimas:
Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata
Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbataIngridientai:4 porcijoms: 500 ml vandens; 2 arb. š. juodųjų arbatžolių; 2 arb. š. džiovintų mėtų; 4 rutuliukai citrininių ar apelsininių ledų; 2 prinokę kiviai; 20 ml mėtų likerio.Gaminimas Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi
Šokoladinis pyragas su mėtų glajumiIngridientai:100 g juodojo šokolado,3 šaukštai grietinės,150 g pieno,100 g sviesto,300 g cukraus,1 arbatinis šaukštelis sodos, 1 kiaušinis,1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,2 stiklinės miltų,truputis druskos.Glajui:2 baltymai, 300 g cukraus, 5 ..
Recepto vertinimas: