Bulvių mišrainė su sūriu
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
8 bulvės,
1 poras,
4 morkos,
100 g. sūrio,
10 g. sviesto,
0,25 stiklinės baltojo vyno,
4 – 5 šaukštai acto,
4 šaukštai aliejaus,
pipirai,
muskato riešutas,
petražolių lapeliai,
druska.
Virtas bulves supjaustykite gabaliukais. Griežinėliais supjaustytą porą (trečdalį stiebo palikti) ir morkas 10 minučių patroškinkite svieste su vynu ir sumaišykite su bulvėmis. Actą sumaišykite su prieskoniais, užpilkite salotas ir palaikykite. Paskui užpilkite aliejumi, pabarstykite susmulkintais petražolių lapeliais. Patiekdami apibarstykite tarkuotu sūriu ir susmulkintais porais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!