20 rezultatų ieškant "uzdengiame"
Medaus gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 l vandens0,5 kg medaus60 g mielių0,5 stiklinės razinų1 citrinacukrus mielėms ištrinti Gaminimas: Užverdame vandenį. Jame ištirpiname medų ir atvėsiname. Supilame su cukrumi sutrintas mieles. Puodą uždengiame švariu lininiu rankšluosčiu, ..
Recepto vertinimas:
Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių, 100 g razinų, 12 džiovintų abrikosų, 2 šaukštai medaus. Gaminimas: Kviečius brinkiname vandenyje 24 val. Po to vandenį nupilame, kviečius uždengiame 4 kartus perlenkta marle ir pastatome ši..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kiaušinis 1 stiklinė miltų 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas sviesto arba margarino 1-2 šaukštai vandens (jeigu reikia) 4-5 obuoliai 1 stiklinė cukraus 1 šaukštelis cinamono kokosų papuošimui Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. brokolių; 700 g. žiedinių kopūstų; 1 raudona paprika; ½ stiklinės išgliaudytų pistacijų. Padažui: 1 nepilnas arbatinis šaukštelis druskos; ½ arbatinio šaukštelio cukraus; ¼ arbatinio šaukštelio ..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė 2.1 svogūnas 3.2 skiltilės česnako 4.10 g ženšenio 5.2 šaukštai aliejaus 6.1 šaukšteli “SambalOelek” 7.1/2 šaukštelio muskato riešutų 8.1/2 maltų juodųjų pipirų 9.3 šausk�..
Recepto vertinimas:
Ievutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai : 1,5 stiklinės miltų, 120 g margarino, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 1 kiaušinis, 100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu). Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, už..
Recepto vertinimas:
Agurkų salotos su kefyruIngridientai:2 agurkai, 2 šaukštai druskos, 2 stiklinės kefyro, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 smulkiai sukapoti svogūnų laiškai, 2 arbatiniai šaukšteliai mėtų lapelių, šviežiai maltų pipirų. Gaminimas Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, suded..
Recepto vertinimas:
Topinambų sriubaIngridientai:1 kg žieminių bulvių, 15 g sviesto arba margarino, 2 svogūnai, 600 ml pieno, 425 ml vištienos sultinio, druskos, šviežiai sumaltų pipirų, susmulkintų petražolių.Gaminimas Didelėje gilioje keptuvėje arba puode ištirpiname sviestą arba margariną, ..
Recepto vertinimas:
Omletas su vištienaIngridientai:3 kiaušiniai, 200g vištienos filė, 2 šaukštai aliejaus, 200 g pievagrybių, 3-4 porai, 1 svogūnas, 2 morkos, 100 ml grietinėlės, 50 g konservuotų žirnelių, nubrauktas šaukštas bulvių krakmolo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Vištienos filė..
Recepto vertinimas:
Troškinta menkė su lapkotiniais salierais
Troškinta menkė su lapkotiniais salieraisIngridientai:500 g menkės filė, 3-4 salieru stiebai, 4 morkos, 3 šaukštai sviesto arba aliejaus, 1 saldžioji paprika, druskos, maltų pipirų, citrinų sulčių.Gaminimas Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrin..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Lašiša su bazilikų padažuIngridientai:4 lašišos gabalėliai (po 170g), 30 ml vyno acto arba citrinų sulčių, 10 ml sojų padažo. Garnyrui: 8 pomidorai, ryšelis svogūnų laiškų, žiupsnelis druskos, maltų pipirų. Padažui: 90 ml alyvuogių aliejaus, 40 g bazilikų lapelių.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Bandelės su slyvų marmeladuIngridientai:(12 bandelių)Tešlai: 0,5 kg aukščiausios rūšies miltų, 40 g mielių, 80 g cukraus pudros,80 g sviesto.20 ml pieno, žiupsnis druskos, 1 šaukštas vanilinio cukraus,citrinos žievelė,4 kiaušinių tryniai,2 kiaušiniai.Įdarui:400 g slyvų marmelado,..
Recepto vertinimas:
Super omletasIngridientai:4 kiaušiniai,stikline pieno, druskos, cukraus, vegetos, sodos, 2 šaukštai manų kruopų, aliejaus ,dešros ar pomidoru (jei norit).GaminimasSuplakam kiaušinius, dedam žiupsneli druskos, cukraus, sodos ir šaukštelį vegetos. Pilam pieno ir sumaišom. Tada dedam 1 šau..
Recepto vertinimas: